Strona główna Działy Hyde Park Taki artykuł o Polkach w UK najczęściej komentują faceci.

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 151)
  • Autor
    Wpisy
    Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

julka wrote:

Szok szok szok…

co cie julka szokuje? szokowac powinno cie to ze czasem wyrażasz sie niezgrabnie albo wypisujesz niespójne rzeczy.
    np:

julka wrote:

I nie gadaj glupot, ze dziecko mozna urodzic i oddac do domu dziecka potem. Widziales domy dziecka w Polsce?????

Można Julka MOZNA. A to ze jest dużo dzieci w domach dziecka nie jest argumentem za usprawiedliwieniem aborcji. Tak samo jak fakt ze chętnych na noworodki jest więcej niz noworodków nie jest argumentem przeciw aborcji.

julka wrote:

[b:3f115d28c5] Nie lepiej usunac plod, ktory nie jest jeszcze czlowiekiem i nie skazywac go na pozniejsze zycie w nedzy, bycie walconym przez kolegow w domu dziecka, pozniejsza narkomanie, prostytucje, kradzieze, rozboje, morderstwa i pozniej kare smierci??[/b:3f115d28c5]

(kazdy moze pojechac ostro po bandzie, uzywajac wielkich slow – wiec odpusc sobie mowienie mi, ze niekoniecznie tak sie musi skonczyc)

Uzupelniajac o calosc. Podtrzymuje zdanie większej bzdury nie czytałem bez wzgledu z ktorej strony starajac sie to ugryść.

julka
    Participant

”wojti” wrote:

julka wrote:

Szok szok szok…

co cie julka szokuje? szokowac powinno cie to ze czasem wyrażasz sie niezgrabnie albo wypisujesz niespójne rzeczy.
    [/quote]

😯 -> szok.
    Postawiles trzy szoki…

Podtrjavascript:emoticon(’:shock:’)zymuj tezy swoje jakie chcesz.
    sek w tym, ze Twoje prawdy nie sa w zadnym wypadku lepsze od moich – ty mnie odbierasz jako klotliwa osobe, a ja Ciebie jak wiecznie szukajacego spisku i uwazajacego, ze tylko jego racje sa sluszne faceta.

Nie dogadamy sie nigdy.
    Nie czytasz mnie ze zrozumieniem – to nie ma sensu. poza tym juz i tak sprowadzilismy temat na manowce.

Anonim
    Gość

julka wrote:

– ty mnie odbierasz jako klotliwa osobe, a ja Ciebie jak wiecznie szukajacego spisku i uwazajacego, ze tylko jego racje sa sluszne faceta.

wcale cie tak nie odbieram przecież cie nie znam. co do "spisku" zależy kto co lubi ty lubisz odkrycia archeologiczne a ja polityczne 😀

julka wrote:

Nie czytasz mnie ze zrozumieniem – to nie ma sensu. poza tym juz i tak sprowadzilismy temat na manowce.

czytam czytam. 🙂

Anonim
    Gość
    julka
    Participant

Sliczne stopki.

Nie rozumiem jak to sie ma do naszej wczesniejsze dyskusji jednakze.
    Myslalam, ze doszlismy do jalo takiego milczacego konsensusu, nawet dostales ostatnie slowo, jak na kobiete przystalo, jednak nadal skrzeczysz…

Wojti. Dyskutowalismy tu o aborji at all a nie o dopuszczalnego czasu.
    Jesli chcesz – zaloz nowy watek.

Anonim
    Gość

dyskutowaliśmy na temat wszystkiego.
    link traktuj jako ciekawostkę. poza tym chciałem sprawdzić twoją czujność 😆

julka
    Participant

Ja zawsze jestem czujna. Tak maja osoby uzaleznione od internetu 😈

majaneczka11
    Participant

ja to proponuje… kto nie zna jezyka.. niech nie jedzie, bo i po co?badz nieech natychmiast wraca do polandu, nie bedzie czul sie dyskryminowany, tak? 😈

filipek
    Participant

majaneczka11 wrote:

ja to proponuje… kto nie zna jezyka.. niech nie jedzie, bo i po co?badz nieech natychmiast wraca do polandu, nie bedzie czul sie dyskryminowany, tak? 😈

wszystko ok??

cyklop
    Participant

bo to nie jest jezyk polski tylko jakis slang…. 😀

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 151)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.