Strona główna › Działy › Hyde Park › Taki artykuł o Polkach w UK najczęściej komentują faceci.
A więc panowie zaczynamy (bo ostatnio było nudnawo na forum):
http://londyn.gazeta.pl/londyn/1,86059,5072871.html
No to moze ja zaczne;P
Przeraza mnie to, ze przyjezdzaja do Anglii ludzie, ktorzy nie potrafia slowa po angielsku powiedziec… No moze poza ok, f*ck you i coca cola 😉
Jak mozna nie zapisac sie do lekaza, pracujac legalnie w Anglii? Jak mozna przynajmniej nie wyrobic sobie karty NHS? (czy jak sie to cholerstwo nazywa;))
Jak mozna tak dac sie zrobic na szaro? Lykac prochy, ktorych skladu nie mozna byc pewnym? I jak mozna to robic w kraju, w ktorym aborcja jest legalna??
Przeczytalam ten artykul okolo dwa tygodnie temu i noz mi sie w kieszeni otwiera na sama mysl, ze mozna o sama siebie tak kompletnie nie zadbac…
Family Planning Center – ladnie to sie nazywa. Powinno raczej miec nazwe pomoc w zabijaniu.
Family Planning Center – ladnie to sie nazywa. Powinno raczej miec nazwe pomoc w zabijaniu.
Ofkors – musi sie z tego zrobic awantura o to, czy aborcja to morderstwo czy nie. Typowe.
I oczywiscie najglosniej zazwyczaj krzycza faceci – tytul watku idealny…
normalnie porazka 😐
'wiekszosc dziewczyn mieszkajacych w londynie zna tylko kilka slow po angielskiu’ (czy jakos tak)… 😕 😕
i z ta opieka medyczna… eeech 😐
i oczywiscie faceci sie kloca najbardziej o to co ich nie dotyczy…
jesli kobieta nie chce miec dziecka, to nie musi. faktem jest ze powinna pomyslec wczesniej i sie zabezpieczyc (oboje powinni), ale czasami bywa nieprzewidywalnie…
blackeddy wrote:Family Planning Center – ladnie to sie nazywa. Powinno raczej miec nazwe pomoc w zabijaniu.
Ofkors – musi sie z tego zrobic awantura o to, czy aborcja to morderstwo czy nie. Typowe.
I oczywiscie najglosniej zazwyczaj krzycza faceci – tytul watku idealny…[/quote]
przeciez nie ma zadnej awantury:) zwykla dyskusja…
a znasz inna definicje aborcji od zabijania nienarodzonych dzieci?
moze usuwanie zygoty lub polaczonego jajeczka i plemniczka? 🙂 to wsumie mozna zaakceptowac tym mozna usprawiedliwic bzykanko bez glowy.
julka wrote:blackeddy wrote:Family Planning Center – ladnie to sie nazywa. Powinno raczej miec nazwe pomoc w zabijaniu.
I oczywiscie najglosniej zazwyczaj krzycza faceci – tytul watku idealny…[/quote]
przeciez nie ma zadnej awantury:) zwykla dyskusja…
a znasz inna definicje aborcji od zabijania nienarodzonych dzieci?
moze usuwanie zygoty lub polaczonego jajeczka i plemniczka? 🙂 to wsumie mozna zaakceptowac tym mozna usprawiedliwic bzykanko bez glowy.[/quote]
Ja nie wiem w takim razie jak mezczyzni moga zyc sami ze soba, jesli podczas aktu masturbacji marnuja niezliczone poklady komorek, z ktorych moglyby powstac dzieci:)
Ewentualne dyskusje o moralnosci powinny zostac porzucone, bowiem Polacy wlasnie nie potrafia o tym dyskutowac.
W zaleznosci od swiatopogladu bedziemy mieli rozne definicje aborcji.
Swoja droga – ciekawe ile kobiet zdecydowalo sie na wyemigrowanie z Polski rowniez z powodu polskiej polityki "prorodzinnej"i tego, co sie z nia wiaze…
Jak czytam takie artykuly to mi sie slabo robi ,co niekturzy ludzie mozgow nie maja ani sumienia -jak tak mozna !!!!!!!!! 🙁
Ja nie wiem w takim razie jak mezczyzni moga zyc sami ze soba, jesli podczas aktu masturbacji marnuja niezliczone poklady komorek, z ktorych moglyby powstac dzieci:)
julka ile ty masz lat co ?
Ewentualne dyskusje o moralnosci powinny zostac porzucone, bowiem Polacy wlasnie nie potrafia o tym dyskutowac.
spoko, idźmy z duchem postępu europejskiego zawierzmy GW.
W zaleznosci od swiatopogladu bedziemy mieli rozne definicje aborcji.
relatywizm ostatnio modny tu i ówdzie.
dla mnie bez względu od światopoglądu zabicie będzie morderstwem.
Swoja droga – ciekawe ile kobiet zdecydowalo sie na wyemigrowanie z Polski rowniez z powodu polskiej polityki "prorodzinnej"i tego, co sie z nia wiaze…
niech wyjada wszystkie "dyskryminowane" reformatorki
Wlasciwie to lepiej niech nie wyjezdzaja, bo wtedy juz nic nie uratuje Polski…
PS. Wojti – przeciez wiesz ile mam lat 🙂
[quote:c9878bf969]I oczywiscie najglosniej zazwyczaj krzycza faceci – tytul watku idealny…[/quote]
Czteromiesieczny plod raczej nie bedzie krzyczal.
[quote:357add1e9f]I oczywiscie najglosniej zazwyczaj krzycza faceci – tytul watku idealny…
Czteromiesieczny plod raczej nie bedzie krzyczal.[/quote]
Czyli debatujemy nad kwestia gornej granicy wieku ploy, czy tez nad zasadnoscia aborcji, lub tez antykoncepcji "po" w ogole??
Czteromiesieczny plod raczej nie bedzie krzyczal.
Plod lachony ktora bzyknela sie po pijaku w dicho toalecie zabic mozna.
Seryjnego gwałciciela/morderce nie bo to niemoralne. "Ewentualne dyskusje o moralności powinny zostać porzucone" tak jest dobrze zmierzamy we właściwym kierunku.
Czyli debatujemy nad kwestia gornej granicy wieku ploy, czy tez nad zasadnoscia aborcji, lub tez antykoncepcji "po" w ogole??
nad nazywaniem rzeczy po imieniu 🙂
blackeddy wrote:Czteromiesieczny plod raczej nie bedzie krzyczal.
Plod lachony ktora bzyknela sie po pijaku w dicho toalecie zabic mozna.
Seryjnego gwałciciela/morderce nie bo to niemoralne. "Ewentualne dyskusje o moralności powinny zostać porzucone" tak jest dobrze zmierzamy we właściwym kierunku.[/quote]
W Polsce seryjny gwalciciel nie trafia za kratki na dluzej niz 10 lat…
Przy okazji, mozesz mi powiedziec co to jest lachona? Jestem w Anglii dopiero 3 lata, a juz przestaje rozumiec jezyk polski…