Strona główna Działy Erystyka Pokoik na 3 noce… Przylatuję na finał Pucharu UEFA :)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    dawidoff24
    Participant

Witam serdecznie!
    Mam pytanie 🙂 12go maja wybieram się z kolegą do Manchesteru na finał Pucharu UEFA na 3 dni –> 15go powrót. Mam bezpośrednie pytanie 😉 Czy ktoś byłby w stanie pomóc w sprawie noclegu? (3 noce). Jest nas dwóch 🙂 Interesuje nas tylko nocleg –> nawet łózka nie trzeba, tylko podłoga i jakiś kocyk 🙂 (od rana do wieczora będziemy zwiedzać) no i oczywiście ewentualnie dostęp do prysznica wieczorem 🙂 Wiem, że to trochę głupie, tak pytać na necie, ale ciężko coś znależć taniego w MAN, wiec nic lepszego mi nie przychodziło do głowy…Oczywiście możemy sie dogadać, co do zapłaty, bo rozumiem, że to obciążenie dla mieszkania 🙂
    Pozdrawiam!!
    Dawid M.- Ruda Śląska (gg 1149734)

Krzychu
    Participant

Nie rozumiem bardzo w czym problem. Hotele w Anglii są 30F (można i taniej znaleźć) za dobę w pokoju dwa łóżka i prysznic robicie co chcecie i kiedy chcecie 😆 . Nie ma potrzeby szukać po ziomkach bo możecie brzydko się przejechać, a Hotel znajdziecie przez internet bez problemu.

bartek4
    Participant

hahaha dobre 🙂 a final pucharu uefa przyjezdza i na hotel kasy zabraklo 😆

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bartek4 wrote:

a na hostel wyniesie dokładnie 96 funtów

cyfra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

100%polak wrote:

bartek4 wrote:

a na hostel wyniesie dokładnie 96 funtów[/quote]

jak w hotelach w tych dniach bedzie miejsce to pewnie za 100f za dobe 😉

Dzieju
    Participant

nie wiem jak Hotele ale w hostelu to ceny sa calkiem normalne
    twin private od 25 funtow
    http://www.hostelworld.com/findabed.php

Jakby ktos nie wiedzial to polecam takia ciekawa wyszukiwarke
    google.co.uk
    😉

dawidoff24
    Participant

Wy może zarabiacie i przeliczacie w funtach, ale dla mnie 25 funtów to 110 zł –> czyli 300 zł za 3 noce. Tyle to ja mam na przelot. Dzieki za pomoc, szlachto!

bartek4
    Participant

Ty sie ciesz ze funt nie kosztuje 6 zł. skoro lecisz tutaj na final pucharu uefa to nie po to chyba zeby stac pod stadionem czy w pubie. nazbierales na bilet ,a na hotel nie masz ? zenua

dawidoff24
    Participant

Niestety nie siedzę na zmywaku za 6000 zł miesięcznie jak Ty.
    Powodzenia i nie produkuj już się

bartek4
    Participant

obraził sie 🙄

slanting_eye
    Członek

dawidoff24 wrote:

Niestety nie siedzę na zmywaku za 6000 zł miesięcznie jak Ty.
    Powodzenia i nie produkuj już się

to co jestes przedstawicielem handlowym po markietingu-zarzadzaniu?
    czy rodzice synka wyslali zeby se meczyk zobaczyl

Malgon
    Participant

Ale wy wredni jestescie 🙄

slanting_eye
    Członek

dawidoff24 wrote:

Wy może zarabiacie i przeliczacie w funtach, ale dla mnie 25 funtów to 110 zł –> czyli 300 zł za 3 noce. Tyle to ja mam na przelot. Dzieki za pomoc, szlachto!

nie zapomnij zabrac reklamowki z kielbacha i cwiartka chleba ,bo cena hot-doga cie zabije

100%polak
    Participant

dawidoff24 wrote:

Aaaaa trzeba było napisać tak:

"Mam pytanie 12go maja wybieram się z kolegą do Manchesteru na finał Pucharu UEFA .Aby nie zatruć się angielska chemiczną żywnością przywozimy w wielkich 20 kg plecakach ,swoją własną śląską domową ,czyli np.
    – pierogi z kapusta i grzybami
    – bigos z chlebem wypiekanym we własnym domowym piecu
    – wędzona kiełbasę opalaną dębowym drewnem (sezonowanym 20 lat)
    itd..
    Czy ktoś byłby w stanie pomóc w sprawie noclegu? (3 noce). "

ela1981
    Participant

a gdzie butelki z %? aby zwiekszyc szanse to tak by starczylo na te 3 noce 😆 😉
    a tak szczerze, chlopak fanantyk, mecz sie liczy dla niego a nie nocleg czy jedzenie, a wy taaaaacy brutalni

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.