Strona główna Działy Finanse problem z lloyds

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Reddbull
    Członek

http://www.consumeractiongroup.co.uk/forum/

Tutaj masz chyba wszystkie mozliwe informacje na temat odzyskiwania kar bankowych. Mozesz napisac do banku o liste wszystkich kar pobranych z Twojego konta. Na odpowiedz maja 40dni. Potem piszesz do nich o zwrot tych kar. Problem w tym, ze banki 'zawiesily’ wyplacanie kar do czasu zapadniecie decyzji w sprawie testowej. I to akurat est zupelnie legalne. Takze pozostalo tylko modlic sie o decyzje przychylna spoleczenstwu 🙂

rysiul
    Członek

z tego co wiem jezeli wyplacasz kase za granica to za kazda operacje placi sie chyba 2 funty -tak bylo w zeszlym roku wiec jak wybierales male kwoty a czesto to ci sie na ta oplate troche uzbieralo ,jak masz wyciag bankowy to sobie zobacz jak cie liczyli za pojedyncza operacje a jak masz jakies watpliwosci to idz do banku i z nimi pogadaj,ja tez mam konto w tym banku i place za wybieranie kasy za granica ale nie takie wielkie sumy pieniedzy

eR
    Participant

No to jeżeli za każdą operację 2 funty to OK. Ja wykonałem jakieś 32 operacje, czyli powinni mi zabrać 64 funty a nie 170 👿

efkolaia
    Participant

no dobra ale jak weszles sobie na nieautoryzowany overdraft to juz inne charge sie nalicza 😉
    to czy to jest legalne czy nie to juz inna sprawa, jest juz pare tematow na forum na ten temat wystarczy poszukac

v-tec
    Członek

Skoro jak piszesz miałeś na koncie coś Ł600 a pobrałeś w Polsce 3,200 zł (plus opłaty) to przy obecnym przeliczniku łatwo policzyć że zrobiłeś debet

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.