Strona główna Działy Praca Biologia, biotechnologia, analityka….

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mkropka
    Członek

Zastanawiam się czy ktoś z Was miał do czynienia z w/w dziedzinami (studia, hobby,etc.) i starał się o pracę np. jako Research albo Technician, gdzie oprócz wiedzy potrzebne jest jeszcze doświadczenie zazwyczaj w laboratorium.
    A może ktoś z Was studiuje tutaj szeroko rozumiana Science?
    Czekam na komentarze 😀

kolukasz
    Participant

Witaj. Czy jestes biologiem, biotechnologiem, czy moze technikiem analityki medycznej? Pracy na uniwerku jest dosc duzo, duzo jest jej tez w szpitalnych labach, niestety ale jezeli jestes technikime analityki medycznej to ten zawod jest tu dosc slabo rozpoznawalny. byc moze trzeba go zweryfikowac w NARICu?

kolukasz
    Participant

Aha – dodam jeszcze ze studiuje – tzn koncze doktorat na tutejszej School of Medicine.

ArtX
    Participant

jestem po biotechnologii UJ – szukalem tu troche roboty w zawodzie, ale nedza.. jak juz to kontrakt min 6 miechow + nedzne stawki. Ogolnie – nedza :]

mkropka
    Członek

a gdzie szukałeś dokładnie? bo oferty dla nazwijmy umownie bio-ludzi nie są takie nędzne 🙂
    i nie takie proste jest przejście selekcji do pracy w labie.
    masz inne doświadczenia?
    czekam…i pozdrawiam
    😀

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ArtX wrote:

jestem po biotechnologii UJ – szukalem tu troche roboty w zawodzie, ale nedza.. jak juz to kontrakt min 6 miechow + nedzne stawki. Ogolnie – nedza :]

srednio zainteresowana tematem, ale twoja wypowiedza bardzo zadam pytanie ~ na jakim stanowisku znalazlas/es lepsze warunki pracy i placy?
    ja zawsze myslalam, ze najlepiej bedzie nam w zawodzie wyuczonym niz w pracy, do ktorej wyksztalcenia/doswiadczenia nie posiadamy

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.