Strona główna Działy Hyde Park bilety na swieta

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    sloniu wrote:

chyba rowerem

hm…
    sadzac po Twoich postach, ze by wyjasnic Ci zawila 😉 kwestie szukania tanich polaczen musial bym wyjasnic wszystko krok po kroku bys zrozumial. Na co nie mam zbytnio czasu i ochoty, wiec pozostawie Cie w przekonaniu ze do Doncaster dojade rowerem, poczym rower magicznie teleportuje sie do Liverpoolu, skad bede wracal 😆

sloniu
    Członek

alez stokrotne dzieki panie dzieju

slanting_eye
    Członek

zeby teleportowac rower tam gdzie chcesz musisz miec magie ziemi na piatym poziomie 🙂

HardcoR
    Participant

zapomniałeś o +2 do precyzji i charyzma 26.
    😈

slanting_eye
    Członek

slyszalem ze w pewnych kregach wasy +3 do wyrywu na dysce 🙂

efkolaia
    Participant

ee tam bez +10 do popularnosci i tak nie da rady 8)

Anonim
    Gość

http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33205,5666180,Przykro_nam__lotow_z_Balic_nie_bedzie.html

to kolejni przewoźnicy po SkyEurope, Centralwings, Ryanair (również z Rzeszowa sie wycofał). Zostaje jeszcze Wizzair (który miejmy nadzieje pozostanie tani) aby dostać sie do gorszej części kraju.. O LOT szkoda wspominać bo z cenami to chyba urwał sie z choinki nie dziwne ze maja problemy.

concha
    Participant

Za bilet tam i z powrotem na trasie Kraków – Liverpool, wylot w wigilię powrót w nowym roku zapłaciłam razem z bagażem 300zł. Linia easy jet.
    Zawsze latałam z Wizzaira Katowice-Doncaster ale bilety z easy jeta okazały się tańsze w tym okresie.

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.