Strona główna Działy Hyde Park Badanie Jakości Życia

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    KarolinaB
    Participant

Przeprowadzam właśnie badania do pracy dyplomowej nad jakością życia angielskiej polonii. Byłabym niezmiernie wdzięczna, jeżeli moglibyście wypełnić krótką ankietę na stronie: http://www.karolinabochenek.com
    Za miesiąc rozlosuję nagrody wśród osób, które wypełnią ankietę.
    Dzięki za pomoc!!!

fatamorgana
    Participant

Spośród całego spamu jaki przychodzi na moje skrzynki co miesiąc, większość proponuje mi to samo co Ty.
    🙄 ❗

Pabloo
    Członek

pkt 16 – jest tylko jedno pole combi, powinny byc dwa
    pkt 20 – spotkania ze znajomymi – masz na mysli wieczorem w pubie, albo w domu przy scrabblach, czy spotkanie kogos w pracy i sklepie tez sie zalicza?
    pkt 22 – 'w obcym kraju’ to niezbyt fortunne dobranie slow, mieszkam tu juz trzy lata i nie jest to dla mnie obcy kraj.
    pkt 24 – czy 'wegetarianizm’ to nie to samo co 'jedzenie owocow i warzyw’? No i ta presupozycja – jesli ktos je warzywa ma gorzej, jesli je miesa ma lepiej, a jesli jest wegetarianinem to jest poza kategoria (ja jestem zwolennikiem diety optymalnej, a nie ma takiej opcji). Imho pytanie powinno brzmiec 'Czy jesz co chcesz, czy tez musisz sie ograniczac’ – bo to pewnie bylo intencja.

cyfra
    Participant

25. Ile osób zamieszkuje z Panem/Panią ten sam dom/ mieszkanie /apartament?

12 osób 🙄 😀 , ale w pl mieszkaliśmy w 19 🙄

cyfra
    Participant

fajna i ciekawa praca dyplomowa , powodzenia 😀

Baggins
    Participant

mnie tam zawsze bawily tego typu prace. a juz teraz to sprowadzaja sie do kopiuj i wklej z internetu

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.