Strona główna Działy Hobby Virgin Media Targets Illegal Downloaders

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatemeh
    Participant

Virgin Media are on track to become the first UK Internet company to start slapping down customers downloading music illegally, with the company announcing a pilot scheme with music industry body, the BPI.

Virgin Media Targets Illegal Downloaders

Baggins
    Participant

ciekawe ilu klientow straca. nie dosc ze beznadziejne lacze, drogo to jeszcze to. a ja dzis pisze complain letter bo juz 3 raz kaza mi zaplacic 19.99£ za jakies ich chore wymysly 🙂

|damian|
    Participant

to jakis prima aprilisowy zarcik ? 😉

Baggins
    Participant

caly ten broadband to jakis ponury zart

IinnI
    Participant

Mam nadzieje ze to zart tylko! Jak tylko dostane jakis smieszny liscik od nich to spadam do konkurencji.
    Z drugiej strony trudno dziwic sie ze to wlasnie Virgin tak sie pali do scigania piratow…
    Ciekawe czy sa w stanie 'wysniffowac’ kazdy rodzaj sciagania plikow.
    Cholerne korporacje
    ech, szkoda gadac……

Sandgirl
    Członek

My na VirginMedia nie narzekamy.
    Teraz bedziemy miec VIP (Very Important Packet), gdzie w sumie za te sama cene dostaniemy wiele dodatkowych uslug…
    Faktem jest, ze to juz 3 modem jaki mamy (w ciagu roku) oraz ze to juz druga skrzynka V+, ale coz, zlosliwosc rzeczy martwych 😉
    Mnie to ograniczenie raczej nie zmartwi, bo jesli cos sciagam to raczej tylko legalnie 😛

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.