Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
wender wrote:
Od wielu lat jestem członkiem Amnesty International,i wiem kiedy ktoś łamie prawa człowieka czy nie.Chciałem przedstawić tylko kilka przykładów co tutaj się dzieje ale wy pewnie nie wiecie kim był John Galtz nawet.
jak amnesty international mogło przyjąć w swoje szeregi takiego nietolerancyjnego typa ?
wstyd i hańba (nie tylko dla AI)..
"Amnesty International
jest ogólnoświatowym ruchem ludzi działających na rzecz praw człowieka.
Jej członkowie dobrowolnie poświęcają swój czas i energię, solidaryzując się z ofiarami przypadków naruszeń praw człowieka"
to cytat ze strony amnesty.org.pl
jednym słowem porównując czyjeś zachowanie do działań hitlera sam dopuszczasz się naruszenia praw człowieka 😀 hehehe ale lol z ciebie…
chyba, że zapisałes się do AI jako sprawca a nie ofiara lub wolontariusz 😀
słuchaj .. ty masz problem nie z pracą z anglikami, polakami czy innymi narodowościami… przeczytaj swoje posty a wyjdzie na to, że masz problem z pracą w ogóle.. najlepiej załóż własną firmę wołaj do siebie Mister Hitler.. dwa razy dziennie dawaj sobie po pysku, a w domu krzycz na żonę i dzieci w reakcji na nieludzkie traktowanie przez szefa..
my pewnie nie wiemy kto to był john galtz.. ale część z nas wie kto to był john galt… a muszę ci powiedzieć, że john galt to tak samo fikcyjna postać jak piotruś pan…
jesli wzorujesz się na wyimaginowanym książkowym bohaterze to o czym z tobą dyskutować.. zaraz będziesz przytaczał postawy ludzkie takie jak winetou, ksiądz robak czy nawet bridget jones…
"co tu gadać z takim chamem…
się wpier.olił do tramwaju z fortepianem"
🙂