Strona główna Działy Hyde Park Czy ktoś wie gzie są skupy złomu?

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wioslarz
    Członek

chetnie bym cie zaprowadzil ale nie stety adresu ci nie podam bo mnie tez kiedys ktos pokazal i terazz wiem gdzie szukac.Napewno jednak znajdziesz cos w ksiazce telefonicznej i napewno w necie jak wrzucisz w google Scrap car in Leeds albo jakas tam odmiane "scrap"-a.Jezeli chcesz zezlomowac autko to sa 2 opcje
    1.Gdy zajedziesz sam samochodem to mozesz dostac za to jakies pieniadze ale to jest uzaleznione nawet od nr rejestracyjnego samochodu
    2.Mozna dogadac sie z szefem tegoz zlomowiska i on sam sobie przyjedzie po zlomka ,ale tylko jezeli jest w posiadaniu lawety,jesli nie to laweta troszke kosztuje.
    Jest jeszcze 3 opcja ale nie zawsze sie sprawdza,ja mialem to szczescie i nie wiadomo skad pojawil sie laweciarz i sam zapytal czy mozna zabrac grata z posesji bo jemu sie przyda.W tedy jednak musisz pamietac zeby ci wypelnil ksiazeczke rejestracji ,ta zielona ladna,bo inaczej to on ma twoje blachy i moze na nich zaszalec a ty za to odpowiesz.W ksiazeczce tej jest takie miejsce ,gdzie zaznaczasz zlomowanie samochodu dnia tego i tego i wysylasz.Na zlomowisku chyba robia to za ciebie a le w tedy dostajesz potwierdzenie a jak nie to sie upomnij.
    Powodzenia w poszukiwaniach

cyfra
    Participant

ja musze sprzedać swoje puszki po piwie 😆 🙄

kniazio
    Participant

knowsthorpe way na cross green,

Wyświetlanych postów: 3 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.