Strona główna Działy Mieszkanie ODDAM MEBLE ZA DARMO

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    derailed wrote:

A ma ktos na zbyciu jakis zestaw ogrodowy???

Tak, pan nazwiskiem Argos. Zapytaj także u państwa B&Q

fatemeh
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    7sisters wrote:

Amatorom free stuff polecam http://www.freecycle.org

Zdecydowanie polecam 🙂
    Dzieki freecycle mam m.in. satelite i drukarke. Stan techniczny – taki sobie, ale dzialaja.
    Odrebna kwestia to ludzie skupieni we freecycle: 'starzy hippisi’, i tacy co na kawe zaprosza i porozmawiaja… albo po prostu mialam szczescie wlasnie do takich 😉

derailed
    Participant

v-tec wrote:

derailed wrote:

A ma ktos na zbyciu jakis zestaw ogrodowy???

Tak, pan nazwiskiem Argos. Zapytaj także u państwa B&Q[/quote]

A masz namiary na tego pana??? 😆 😆 😆

lagunka
    Participant

Witam,
    Mam na imie Maria. Jestem biedna, zabiegana studentka z Leeds z pustym pokojem 🙂
    moze jakis poczciwy forumowicz lub inny dobry czlowiek ma na zbyciu jakies niepotrzebne meble, np. szafe, komode, szafeczke, lozko, wieszak, stol (?) firanki i kwiatki tez wezme 🙂
    a moze stare, niepotrzebne farby do scian? bo przydaloby mi sie moje odnowic.
    Bylo by milo.
    prosze o kontakt, chetnie zabiore do siebie to co Tobie niepotrzebne.
    dziekuje
    z pozdrowieniami

2008leeds@gmail.com
    0784 99 89 808

filipek
    Participant

a transport masz? tak swoja droga napewno przed domami angoli znajdziesz wiele potrzebnych rzeczy,wystarczy co jakis czas wybrac sie na spacer wieczorkiem:P

lagunka
    Participant

filipek wrote:

a transport masz? tak swoja droga napewno przed domami angoli znajdziesz wiele potrzebnych rzeczy,wystarczy co jakis czas wybrac sie na spacer wieczorkiem:P

Witaj filipek 🙂
    pewnie jakbym miala transport zrobilabym tak ja piszesz. Dzieki

Ogolnie dziekuje wszystkim za zainteresowanie. Jest mi bardzo milo, nie spodziewalam sie.
    Pozdrawiam

fatamorgana
    Participant

Szkoda, że nie napisałaś tego 3-4 miesiące temu.
    Wyposażył bym Ci chatę jak trzeba! 🙂 😆
    Pozbyłem się sporej ilości mebli i takich tam różnych…
    Ale może się coś jeszcze znajdzie- moja była landlady ma za dużo gratów.
    Transport mam.
    Zainteresowana? 🙂
    P.S. Tylko mam nadzieję, że za miesiąc dwa nie zamieścisz ogłoszenia typu:
    "sprzedam zestaw fajnych mebli….." 😆 😉
    P.S. A na czym obecnie śpisz? 😯

lagunka
    Participant

fatamorgana wrote:

Szkoda, że nie napisałaś tego 3-4 miesiące temu.
    Wyposażył bym Ci chatę jak trzeba! 🙂 😆
    Pozbyłem się sporej ilości mebli i takich tam różnych…
    Ale może się coś jeszcze znajdzie- moja była landlady ma za dużo gratów.
    Transport mam.
    Zainteresowana? 🙂
    P.S. Tylko mam nadzieję, że za miesiąc dwa nie zamieścisz ogłoszenia typu:
    "sprzedam zestaw fajnych mebli….." 😆 😉
    P.S. A na czym obecnie śpisz? 😯

ZAINTERESOWAMA Dobry Czlowieku, zarowno meblami i takimi tam roznymi… 🙂
    odp. P.S.1 nie dam, obiecuje, tu publicznie 🙂
    odp. P.S.2 na podlodze ALE dzis juz moze bede miala materac.

DZIEKUJE

WooshaQ
    Członek

Polecam ci serwis freecycle.org! Wejdz, zapisz sie do grupy w leeds, zaczniesz codziennie otrzymywac mase emaili z lista przedmiotow ktorych starzy wlasciciele chca sie poznyc, w tym meble ale nie tylko bo i tv, stary komputer i bog wie co jeszcze sie znajdzie!

fatamorgana
    Participant

I zajrzyj do żółtej gazetki YELLER.
    Jest tam sporo ogłoszeń typu "ODDAM za free" (w zasadzie niemal wszystko- psa, kota, szafę, radio, teściową 😆 ) . 🙂

adriana
    Participant

lagunka
    moim zdaniem to dobry pomysł napisac własnie tu na forum czego własnie potrzebujesz
    ja własnie na portalu emito zamiesciłam ogłoszenie w stylu oddam zabawki po mojej corce
    uwazam ze to grzech wywalac cos co moze sie komus przydac
    i wieszo dziw o znalezli sie chetni pozdrawiam

lagunka
    Participant

😀

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.