Strona główna Działy Hyde Park Coś więcej niż TK MAXX

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek
    Patrycja
    Członek

Nie wydaje mi sie,ze maly butik, o ktorym mowa byl na kazda kieszen nigdy tam nie bylam ale odziez takich firm jak Dolce & Gabbana czy Gucci nie naleza do najtanszych.

Baggins
    Participant

za to markety sa fajne 🙂

Anonim
    Gość

Mama tej pani, która ma butik mieszka w domu opieki, w którym pracuję. Pani krówki ubielbia, przynosi mi je do pracy w zamian za … naukę kilku polskich słówek 😆 Przesympatyczna rodzina.

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Patrycja wrote:

Nie wydaje mi sie,ze maly butik, o ktorym mowa byl na kazda kieszen nigdy tam nie bylam ale odziez takich firm jak Dolce & Gabbana czy Gucci nie naleza do najtanszych.

a to czasem o adidasa i nike (lub inny badzieff) nie chodzilo

chyba wiecie ile zarabia robotnik(czesto dziecko) co szyje dla D&G

cyklop
    Participant

jesli sa jakies znizki dla foruowiczow ?czeu nie? 😀 😀 😀

slanting_eye
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

jesli sa jakies znizki dla foruowiczow ?czeu nie? 😀 😀 😀

pwenie mozesz kupic skarpetki za 19.99 nie za 59.99 😀 😀 😀

B.i.z.o.n
    Participant

Mnie się wydaje że najważniejsze jest kupić sobie coś fajnego w czym dobrze nam się chodzi i nie ważne za jaką kase i gdzie.

Anonim
    Gość

e tam opowiadasz… lansowac sie trzeba w sukienkach od dolce & pierdziana 😆

Wyświetlanych postów: 9 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.