Strona główna Działy Hyde Park Czarek & Edyta

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    MK
    Członek

dla tych, ktorzy mieli okazje poznac ich osobiscie 😉

http://www.polki.pl/viva_artykul,10008278.html

Ja im zycze wszystkiego co najlepsze 8)

cheeky girl
    Participant

Edytka jak najbardziej jest sympatyczna i dobrze wychowana dziewucha, a Czarek jak to Czarek szarmancki i zawsze wie co powiedziec 😉

SAMIRAHINI
    Członek

Powialo nastrojem z tabloid’ow,jak tak dalej pojdzie to w nastepnej odslonie ujrzymy odcinek Mody na Sukces!
    MK-nie spamuj! 😆

end2005
    Participant

no co wy chcecie czlowiek sie zakochal 😀 😀 znalazl partnerke swojego zycia 😈 i moze ten ziazek bedzie ten jedyny ❓

Anonim
    Gość

czarek na pewno sie zakochał. sam pewnie tez bym sie zakochał 😆 ale czy Edytka? i czy nie złamie mu serca ? 😆

Sandgirl
    Członek

ile juz razy czytalam o wielkich milosciach cezarego pazury…

a moze to byl ktos inny…

wg mnie spam 😛

Anonim
    Gość

wedlug mnie zenada… nie macie ciekawszych tematow?!

Anonim
    Gość

niewiele ostatnio na forum sie dzieje wiec dobrze trochę porozmawiać o życiu gwiazd i przyszłych gwiazdeczek 😛

Marta Klecz
    Członek

ja im zycze szczescia

jak kazdemu zreszta…

Amber
    Participant

Tylko, że te wszelkiej maści gwiazdy i gwiazdeczki wpuszczają najpierw dziennikarzy z buciorami w swoje życie a potem narzekają na brak prywatności 😯

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    alyna666 wrote:

A może tak zamiast tylko sie czepiać i krytykować sama podasz jakiś naprawdę ciekawy temat???
    Najłatwiej to jest napisac żenada…
    😕
    Żenujące to jest to, ze tak wielu chętnych do skrytykowania, a prawie nikogo do napisania czegoś mądrego i przydatnego.

Nie trzeba lubieć wieści o celebrities, ale akurat w tym wypadku i w podobnych wcale nie trzeba od razu pisać żenada itp. krytykanckie rzeczy.
    Może się nie podobać, ale nikt nie zmusza do czytania a tym bardziej pisania. (Jak dla mnie [u:0dd9ba38c3][b:0dd9ba38c3]to jest obraźliwe dla MK[/b:0dd9ba38c3][/u:0dd9ba38c3], bo wiem że celowo umieścił tu ten link, o czym Ty zapewne nie wiesz).
    Najlepiej idź i poszukaj czy ktoś jest gdzieś rasistą- nie dość że znajdziesz sporo naprawdę obraźliwych słów, to w dodatku będziesz miała okazję ponarzekać.

jackyl
    Participant

[quote:64dba272bd](Jak dla mnie to jest obraźliwe dla MK, bo wiem że celowo umieścił tu ten link, o czym Ty zapewne nie wiesz). [/quote]

tia.. pewnie pomyslala ze MK sie tak przypadkiem link tu wcisnal.. kto by wpadl na to ze specjalnie.. dzieki fata za swiatelko wiedzy.. 😀

Baggins
    Participant

hehe

slanting_eye
    Członek

jesli chodzi o celebrites to ja polecam http://www.pudelek.pl

rudy_691
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

alyna666 wrote:

A może tak zamiast tylko sie czepiać i krytykować sama podasz jakiś naprawdę ciekawy temat???
    Najłatwiej to jest napisac żenada…
    😕
    Żenujące to jest to, ze tak wielu chętnych do skrytykowania, a prawie nikogo do napisania czegoś mądrego i przydatnego.

Nie trzeba lubieć wieści o celebrities, ale akurat w tym wypadku i w podobnych wcale nie trzeba od razu pisać żenada itp. krytykanckie rzeczy.
    Może się nie podobać, ale nikt nie zmusza do czytania a tym bardziej pisania. (Jak dla mnie [u:732713208c][b:732713208c]to jest obraźliwe dla MK[/b:732713208c][/u:732713208c], bo wiem że celowo umieścił tu ten link, o czym Ty zapewne nie wiesz).
    Najlepiej idź i poszukaj czy ktoś jest gdzieś rasistą- nie dość że znajdziesz sporo naprawdę obraźliwych słów, to w dodatku będziesz miała okazję ponarzekać.[/quote]
    qrcze nie bylo mnie tu ze 3 miesiace a widze ze nic sie nie zmienilo 😀 fata to dalej ten sam fata 8)

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.