Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
fatamorgana wrote:
wedlug mnie zenada… nie macie ciekawszych tematow?!
A może tak zamiast tylko sie czepiać i krytykować sama podasz jakiś naprawdę ciekawy temat???
Najłatwiej to jest napisac żenada…
😕
Żenujące to jest to, ze tak wielu chętnych do skrytykowania, a prawie nikogo do napisania czegoś mądrego i przydatnego.
Nie trzeba lubieć wieści o celebrities, ale akurat w tym wypadku i w podobnych wcale nie trzeba od razu pisać żenada itp. krytykanckie rzeczy.
Może się nie podobać, ale nikt nie zmusza do czytania a tym bardziej pisania. (Jak dla mnie [u:732713208c][b:732713208c]to jest obraźliwe dla MK[/b:732713208c][/u:732713208c], bo wiem że celowo umieścił tu ten link, o czym Ty zapewne nie wiesz).
Najlepiej idź i poszukaj czy ktoś jest gdzieś rasistą- nie dość że znajdziesz sporo naprawdę obraźliwych słów, to w dodatku będziesz miała okazję ponarzekać.[/quote]
qrcze nie bylo mnie tu ze 3 miesiace a widze ze nic sie nie zmienilo 😀 fata to dalej ten sam fata 8)