Strona główna Działy Praca praca/dla uczniów i studentów w wakacje/weekendowa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • Autor
    Wpisy
    marianek
    Członek

moj rekord to 92 godziny

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    abrudecki wrote:

bo jak przychodzi weekend to nie wiadomo co z sobą zrobić.

To daje się łatwo zauwazyć w twoich postach…

:cb25a2020f wrote:

Pewnie zaraz ktoś skomentuje…

Cóż za przenikliwość umysłu! 😯 😆

Baggins
    Participant

[quote:bc7302037d]moj rekord to 92 godziny[/quote]

moj 53, ale tak sie zmeczylem, ze wiecej niz 37.5 nie mam zamiaru juz robic.

ewelin
    Participant

[quote:7770954a9d]potkałem raz Polaka ,który pracował 112 godzin tygodniowo.
    Miał 2 prace po 8 godzin 7 dni w tygodniu.Powiedział ,że nawet dobrze się wtedy czuł.Czy ktoś pobił ten "rekord"?[/quote]

ludzie przecież pieniądze nie są takie ważne!!!! co takiemu chłopakowi z tych pieniędzy jak on nawet nie ma czasu ich wydać ❓ Mnie tam starczy 40godz, chociaż lubię moja pracę i mogłabym tam czasem posiedzieć dłużej…

panikos
    Członek

Moj niechlubny rekord to 84 godziny. Nie polecam

panikos
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

fatamorgana wrote:

abrudecki wrote:

bo jak przychodzi weekend to nie wiadomo co z sobą zrobić.

To daje się łatwo zauwazyć w twoich postach…

:9ef8cf7670 wrote:

Pewnie zaraz ktoś skomentuje…

Cóż za przenikliwość umysłu! 😯 :lol:[/quote]

Ty fatamorgana tez masz zarabiscie duzo czasu aby wyszukac kazda glupia wypowiedz

fatamorgana
    Participant

Co mam to mam, ale przynajmniej zawsze wiem co ze sobą zrobić i to nie tylko w weekendy. 🙂 😉
    Mam tą umiejętnośc, ze szybko przebiegam wzrokiem całość i jakoś łatwo wyławiam takie rzeczy.

Zresztą przydaje się to wszędzie, nie tylko na forach.

Pozdrawiam Cię. 🙂

v-tec
    Członek

Ależ fata, nie musisz wstydzić się że masz dużo czasu! Ja też mam go dość i jest mi z tym dobrze. Wolę przeglądać forum niż zapier++lać 24/7. Kiedyś tak robiłem i g+++ z tego miałem, teraz dałem luz i dalej g+++ mam, ale jak dla mnie wystarcza 🙂

fatamorgana
    Participant

😆 😆 😆 😉

Absolutnie niczego się nie wstydzę.
    Robię tak, żeby nie mieć się czego wstydzić.
    Żebyś wiedział V-tec, też nie wariuję z robotą jak kiedyś.
    🙂
    Pracuję aby żyć. 😀

P.S. Obawiam się Witec, że te Twoje "g…" przydało by się niejednemu. 😆

akukain
    Participant

Miesiąc temu przyjechala do mnie szesnastoletnia siostra. Zlozylysmy aplikacje do roznych szkol i czekamy na odpowiedz. Chcialybysmy jednak znalezc jej jakas dorywcza praca. Czy to opieka nad dzieckiem, dziecmi, czy roznoszenie ulotek, promocje czy cokolwiek innego. Aby miala zajecie. Kasa nie jest wazna. Chce aby miala kontakt z jezykiem. Czy macie jakies rady gdzie moglabym szukac no i w jaki sposob?
    Jestesmy spod Leeds.

Z gory dziekuje. 😕

ulka77
    Członek

Wyslij Ja do McDonalda….powaznie….albo do innego fast-foodu..tam zawsze mlodocianych przyjmuja…pozdrawiam

rudy_691
    Członek

ulka77 wrote:

Wyslij Ja do McDonalda….powaznie….albo do innego fast-foodu..tam zawsze mlodocianych przyjmuja…pozdrawiam

w sumie to nieglupi pomysl…tylko troche robota ciezka chyba czasami…

ulka77
    Członek

Pewnie tak,ale kontakt z jezykiem chyba wiekszy niz przy roznoszeniu ulotek…Przeciez moze isc na part-time…. 😉

marianek
    Członek

zycia sie szybciej nauczy 😉

ela1981
    Participant

akukain wrote:

Miesiąc temu przyjechala do mnie szesnastoletnia siostra. Zlozylysmy aplikacje do roznych szkol i czekamy na odpowiedz. Chcialybysmy jednak znalezc jej jakas dorywcza praca. Czy to opieka nad dzieckiem, dziecmi, czy roznoszenie ulotek, promocje czy cokolwiek innego. Aby miala zajecie. Kasa nie jest wazna. Chce aby miala kontakt z jezykiem. Czy macie jakies rady gdzie moglabym szukac no i w jaki sposob?
    Jestesmy spod Leeds.

Z gory dziekuje. 😕

hej przeslalam Ci pewna wiadomosc na priva

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 76)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.