Strona główna Działy Praca praca/dla uczniów i studentów w wakacje/weekendowa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    SAMIRAHINI wrote:

Swoja droga nie musisz doceniac swojej inteligencji,kosztem mojej bo nie sadze,by bylo ci to pilnie potrzebne 😈

Absolutnie nie mam takiego zamiaru

czyzyk89r
    Participant

witam, mam poki co 17 lat ale juz 1 sierpnia mam 18 lat, w sumie rocznikowo juz jestem pelnoletni, w lipcu lece do anglii dokladnie do leeds, chcialem sie zapytac jak wyglada sprawa z agencjami, czy w kazdej agencji jest praca dla ludzi w wieku 17 lat, i jak to wyglada jesli ktos sie orientuje, wiem juz ze minimalnie moge zarabiac £3.40 ale czy moge zrabiac tez wiecej? jesli ktos by wiedzial cos na ten temat to proszeo odp, i ewentualnie jakies namiary na takie agencje gdzie bym mogl zalapac sie do jakiejs pracy… 🙂 pozdr

owieczkaa
    Członek

Witajcie rodacy! Mam zamiar pojawic sie w Leeds z przyjaciolka, na poczatku lipca. Jestem technikiem weterynarii oraz filologiem polskim w stopniu licencjata. I szalenie sie boje jechac do pracy na Wyspy. Ale na dalsze studia trza zarobic. Pytanie me jest takie: czy (a jesli tak to jaka) prace mam szanse znalezc na 2miesiace, ze znajomoscia jezyka w stopniu nieco-ponad-podstawowym? 🙂

ela1981
    Participant

hmmmmmmmmm pytasz jaka prace?
    chyba najlepiej dla Ciebie byloby poprostu pierwsza lepsza, skoro chcecie zostac tylko 2 miesiace

Powodzenia, pozdrawiam

owieczkaa
    Członek

Tak. Pierwsza lepsza. Ale czy znajde takowa..? Bo boje sie, ze ie znajde. A to by bylo..nieodbrze, bardzoe niedobrze to byloby. Jaka jest,mniej wiecej, szansa ma..?

lysyboss
    Participant

witam, nie zakładam nowego tematu tutaj sie dopisze, a wiec jestem po szkole średniej kierunek ekonomiczno-admiinistracyjny, po złożeniu papierów na studia mam zamiar wyruszyć do leeds, mam pierwszy stopień niepełnospraności, ale to w niczym mi nie przeszkadza, jedynie w bieganiu i rzecach wymagających biegania, poszukauje jakiejś pracy, podobno w leeds na beetson road jest praca przy taśmni przy składaniau jakiejś elektroniki, porsze o jakieś informacje, jakaś mała pomoc może po przybyciu? a i jeszcze dopisze ze angiewslki znam w stopniu raczej komunikatywnym, w tym celu róniez tam ajde podszkolić język

Lazyboy
    Participant

My placimy niezaleznie od wieku ta sama stawke. 🙂

s?awek perchel
    Członek

witam wszystkich
    mam pytanie czy jak jest z praca na okres wakacyjny ?
    czy ma ktos moze jakies informacje gdzie mozna szukac takiej pracy
    z gory dziekuje za informacje

rudy_691
    Członek

tak jest praca…prace mozna znalezc zazwyczaj tam gdzie poszukuja pracownikow…smieszne to pytanie troche

s?awek perchel
    Członek

no pytanie zostało postawione troche smiesznie 😳 chodziło mi o to czy nie ma problemu ze znalezieniem jej i czy jest duze zapotrzebowanie…zwracam sie z tym pytaniem do was bo skoro tam jestescie to wiecie to najlepiej

Uxbridge
    Członek

Ci co są już dłuższy czas pracy nie szukają, bo ją mają. A jak już to szukają zupełnie innej niż "wakacyjna", więc na tak ogólne pytanie to raczej nikt Ci nie odpowie. Praca zawsze jakaś jest. Wakacyjna też. I chętnych na taką też jest dużo. Jedni znajdą drudzy nie. Co można powiedzieć więcej?

s?awek perchel
    Członek

czy agencje pracy pomoga mi w szukaniu pracy sezonowej ?

dafunkonline
    Participant

tak.. musisz tylko zaznaczyć, że takowej własnie poszukujesz…

s?awek perchel
    Członek

a czy duzo jest takowych agencji w leeds…czy pracuja tam polskie osoby czy mowi sie tam wyłacznie po angielsku ?

dafunkonline
    Participant

w niektórych wymagają podstawowej znajomości języka.. w agencjach są polacy , z którymi raczej w pogawędekę po polsku się nie wdasz 🙂
    z chęcią pokazałbym ci kilka agencji, ale praca nagli, a w weekend już będę w kraju…
    znajdę jakąś listę agencji i postaram się podesłać ci na pw jeszcze dzisiaj, jesli nie to znaczy że uwaliłem internet 😀

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.