Strona główna Działy Praca praca/dla uczniów i studentów w wakacje/weekendowa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 181)
  • Autor
    Wpisy
    Mateusz17
    Członek
    ”Pimpus wrote:

Ale to nic ciekawego dla naszego mlodego przyjaciela. 😀

Ciebie nikt o zdanie nie pytal ;] i nie jestem Twoim przyjacielem zacznijmy od tego ;]

efkolaia
    Participant
    Mateusz17
    Członek

nie nie ;p to pytanie odnosnie moje taty ;)) ja jeszcze nie znalazlem ;p

Krzysiek89x
    Participant

Witam jestem nowy, ktoś się orientuje czy warto szukać pracy sezonowej na 2-3 miesiące, ważne aby nie trafić do obozu pracy. Skończyłem szkołę i chciałbym coś zarobić niestety w Polsce jest jak jest i lepiej już nie będzie. Za wszelkie info będę wdzięczny.

Bartek_kasa
    Participant

Witam…
    Ciężko tu jest z praca jedynie co to sprobuj przez agencje moze bedziesz mial farta i trafi ci sie robota od zaraz…. pozdrawiam i zycze powodzenia 😆

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Krzysiek89x wrote:

… chciałbym coś zarobić niestety w Polsce jest jak jest i lepiej już nie będzie.

Niektórzy to samo mówią teraz o UK…. 😉

blackdreamss
    Participant

ASDA w Normanton przyjmuje ludzi.
    Za pięknie nie jest,ale teraz trudno o coś innego.

crally
    Participant

Witam,
    W tym roku zaczalem studia i szukam jakiejs pracy na part time. Orientujecie sie moze gdzie najlepiej szukac? Czy istnieja agencje, ktore sie tym specjalizuja?
    Z gory dzieki

Anonim
    Gość

http://jobshop.leedsmet.ac.uk/main/index.htm?mid=10

w zeszlym roku pare osob z grupy cos znalazlo

bobas
    Participant

Witam. Słuchajcie jak to jest z pracą dla osoby niepełnoletniej? Przyjechał do mnie siostrzeniec i brakuje mu do 18-nastki jeszcze kilku dobrych miesięcy. Zastanawiam się czy wogóle jest sens odwiedzić jakieś agencje, ponieważ nie jestem pewien czy go gdziekolwiek zarejestruja. A jeśli jest sens to jakie? Nie mam zielonego pojęcia. Może ktos z was będzie wiedział. Dziękuje ze wszelkie informacje. Pozdrawiam.

Sandgirl
    Członek

tutaj mozna normalnie pracowac od 16go roku zycia, wiec nie powinien miec problemu z rejestracja.

Anonim
    Nieaktywny

Ja pytalam kiedys w Javelinie i powiedzieli ze pracodawcy nie chca takich mlodych jest jakis problem z ubezpieczeniem.Zapytac sie mozesz nic cie to nie kosztuje moze gdzies go przyjmna!

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    bobas wrote:

Witam. Słuchajcie jak to jest z pracą dla osoby niepełnoletniej? Przyjechał do mnie siostrzeniec i brakuje mu do 18-nastki jeszcze kilku dobrych miesięcy. Zastanawiam się czy wogóle jest sens odwiedzić jakieś agencje, ponieważ nie jestem pewien czy go gdziekolwiek zarejestruja. A jeśli jest sens to jakie? Nie mam zielonego pojęcia. Może ktos z was będzie wiedział. Dziękuje ze wszelkie informacje. Pozdrawiam.

bylo juz na forum………….. zglos sie z nim do " Connections Leeds Eastgate, Leeds LS2, West Yorkshire UK"
    tutaj link
    http://www.shoppinginleeds.co.uk/city-centre-leeds-shopping/source/leeds-shopping-5971.html

tam was pokieruja dalej.
    powodzenia.

ps. a agencje bym odradzal. bo nawet jak by gdzies przyjeli to beda traktowac na granicy prawa. to znaczy ze oboz pracy dla nieletnich a zaplata nie warta wstawania rano. oczywiscie beda przestrzegac przepisow dla mlodocianych ale interpretowac je "po swojemu". bylo mnostwo o tym w gazetach.

zaczyna sie duzo pracy sezonowej u farmerow. tam tez mozecie popytac. dzieci od znajomych dorabiaja sobie do wakacji, w ten sposob, juz od 2 lat. nie slyszalem by byly pokrzywdzone lub oszukane. wiec mysle ze to tez opcja. i to nie ze wzgledu na to ze rodzice nie maja a aspekt czysto wychowawczy. zawsze do tego co sobie dorobia, drugie tyle dostaja od rodzicow. ale szacunek do pieniadza i pracy w ten sposob poznaja od najmlodszych lat. mimo ze tylko pare dni w wakacje ale zawsze cos.

wwwENGLANDpl
    Członek

Mozna legalnie pracować powyżej 16-go roku życia, ale zgodnie z prawem mogą mu zapłacić nawet 3,57 na godzinę, bo stawka 5,80 jest obowiązkowa dla osób powyżej 22 lat. Oczywiście wielu pracodawców płaci nieletnim więcej niż minimum.

paula15620
    Członek

Prosze o pomoc w znalezieniu pracy.Jestem studentka i poszukuje normalnej pracy sezonowej.Moze ktos cos wie o pracy .Dziekuje.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 181)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.