Strona główna Działy Praca praca/dla uczniów i studentów w wakacje/weekendowa

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 166)
  • Autor
    Wpisy
    One-eyed Tommy
    Członek

jobcentre? chyba maja tam jakies oferty, ewentualnie porady. napewno maja jakies staze/praktyki itp ale cholera wie jak to wyglada 😉

nowy_nowa
    Członek
    ”One-eyed wrote:

jobcentre? chyba maja tam jakies oferty, ewentualnie porady. napewno maja jakies staze/praktyki itp ale cholera wie jak to wyglada 😉

Szkoda drogi i czasu…………..jako nieletni wysla odrazu do Connexions. Pozdrawiam.

Mateusz17
    Członek

Witam 😉

Poszukuje pracy.Zostaly mi 3 miesiace do ukonczenia 18 lat i gdzie nie zloze papierow tam wymagaja 18 skonczonych.Moze wie ktos gdzie moge znalezc zatrudnienie.Moj angielski jest na poziome komunikatywnym :))

Z gory dziekuje za odpowiedz

Pozdrawiam

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mateusz17 wrote:

Witam 😉

Poszukuje pracy.Zostaly mi 3 miesiace do ukonczenia 18 lat i gdzie nie zloze papierow tam wymagaja 18 skonczonych.Moze wie ktos gdzie moge znalezc zatrudnienie.Moj angielski jest na poziome komunikatywnym :))

Z gory dziekuje za odpowiedz

Pozdrawiam

Juz raz zadawales te pytanie i widze ze lekcewazysz odpowiedzi wiec dlaczego powielasz to? Juz ci pisalem ze w twoim przypadku pomoze ci tylko rejestracja w Connections.
    http://www.shoppinginleeds.co.uk/city-centre-leeds-shopping/source/leeds-shopping-5971.html

Connections Leeds
    Eastgate
    LS2

Napewno nie posluchales bo tam nie byles. Bo gdybys tam byl pewnie juz bys pracowal jako nieletni. Pozdrawiam

Mateusz17
    Członek

No wlasnie bylem i nic ciekawego do zaoferowania dla mnie nie mieli 😉

Powiedzieli ze jezeli chce moga zalatwic mi szkole od wrzesnia

nowy_nowa
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Mateusz17 wrote:

To nierozumie dlaczego tej szkoly nie chcesz skoro ci szanse daja? Pamietaj ze z reguly nie sa to szkoly typowo do "kucia" czegos a po prostu przygotowania do zawodu. Bardzo szybko z takich szkol dostaje sie prace. Syn znajomych poszedl ta droga i juz 3 lata pracuje na pelnym etacie za przyzwoite pieniadze. Takze sprubuj i ty wykorzystac te swoja "nieletnosc" bo za 3 miesiace nikt juz tam gadac z toba nie bedzie chcial i zostana ci juz tylko agencje ktore niestety znikaja pomalu z rynku bo bardzo ciezko o klienta. Przymysl to. Pozdrawiam.

Mateusz17
    Członek

No tak pewnie masz racje z ta szkola ale siedziec i nic nie robic do wrzesnia to tez nie dobrze

holekkh
    Participant

Jestem managerem w sklepie z zywnoscia tradycyjne jedzenie i powiem ci ze bylem na szkoleniu i wedlug najnowszych przepisow nie moga ci powiedziec pracodawcy ze jetes za mlody to jest dyskryminacja!!!!!!!
    Najlepiej zapytaj dlaczego nie mozesz byc zatrudniony jesli ci powiedza ze jestes za mlody to mozesz oskarzyc ich o dyskryminacje. Nie podam paragrafow ale wiem co pisze.

Pimpus Sadelko
    Członek

Mateusz17 wrote:

A co umiesz robic ze nic ciekawego dla ciebie nie mieli?

Grac w gierki komputerowe czy moze nawet cos wiecej?

Mateusz17
    Członek

”Pimpus wrote:

Mateusz17 wrote:

A co umiesz robic ze nic ciekawego dla ciebie nie mieli?

Grac w gierki komputerowe czy moze nawet cos wiecej?[/quote]

a co moze umiec osoba w moim wieku ;] pomysl czasem troszke zanim cos napiszesz .

Pozdro Panie Madralo ;]

Pimpus Sadelko
    Członek

Nie koles ja sie po prostu pytam, bo pomyslalem ze skoro nie ma nic ciekawego dla niego to moze jednak cos umie wiecej niz mordowanac ludziki i stworki w gierkach…

Nie musisz sie od razu do mnie dowalac.

jackyl
    Participant
    Anonim
    Gość

Możesz popytać w okolicznych domach opieki (care, nursing home). Niektóre z nich zatrudniają młodzież jako pomoc w kuchni. Praca polega na zmywaniu naczyń i nakrywaniu do stołu. Na pewno domy opieki należące do MHA zatrudniają młodocianych pracowników.

Pimpus Sadelko
    Członek

Ale to nic ciekawego dla naszego mlodego przyjaciela. 😀

Anonim
    Gość
    ”Pimpus wrote:

Ale to nic ciekawego dla naszego mlodego przyjaciela. 😀

Czasem lepszy rydz niż nic 😈 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 166)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.