Strona główna Działy Hyde Park You Polish Pig

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    towelie
    Członek

Przechodzilem sobie w robocie i slysze;
    -You Polish Pig
    😯
    Zatrzymalem sie i patrze na tego osiemnastolatka i czekam na reakcje ze strony mojej natury.Nic.Odszedlem dalej i mysle sobie;patryjota ze mnie marny, unikam polityki etc. ale lubilem historie i z przyjemnoscia czytalem o walkach przodków o niepodleglosc.Zobaczymy co sie stanie nastepnym razem.Natknálem sie na typa znowu i stal posrodku swoich straszych kolegow-facetów okolo 40, podchodze, on sie usmiecha i mówie do niego
    -I would choose better words next time If I were you You Fucking Slave Trader.
    a jego jakby porazil prad.Usiadl 👿
    Rozeszlo sie to wszedzie a ja mialem dobra zabawe.

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    towelie wrote:

podchodze, on sie usmiecha i mówie do niego
    -I would choose better words next time If I were you You Fucking Slave Trader.
    a jego jakby porazil prad.Usiadl 👿
    Rozeszlo sie to wszedzie a ja mialem dobra zabawe.

o ja Cie, stary, Hannibal Lecter to przy Tobie baranek 8) 🙂

filipek
    Participant

Mogles wyrzadzic krzywde mlodziencowi,zamknie sie w sobie albo cos jeszcze gorszego.Wyluzuj nastepnym razem.

derailed
    Participant

A ja Cie popieram Towelie – bardzo dobrze mu odpowiedziales.

Niech sie gnoje naucza tolerancji, skoro nie potrafia tego wyniesc z domu to ktos inny musi ich uczyc….

A ja sie dziwie ze ten Anglik zrozumial tak wyszukana obelge. Wydawalo mi sie ze chavsy nie sa az tak rozgarniete.

cyklop
    Participant

i tak trzyac gosciu zanikl i to na dluzej na bank tak wyszukane slownictwo go powalilo 😀 nie spodziewal sie blyskotliwej riposty ha,nastepnego razu nie bedzie spoko luz pozdrowka 😀

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.