Strona główna Działy Hobby SLOT Art Festival

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    tonieja
    Członek

9-13 lipca 2008, Lubiąż 50km od Wrocławia
    http://www.slot.art.pl/index.php

Bylem kilka lat temu i chwale sobie.

35zl za dobe lub 150zl za piec dob. Teraz mozna kupowac bilety w przedplatach, sa jeszcze tansze. Szczegoly z pierwszej reki na stronie.

cheeky girl
    Participant

Tez polecam. Sama nie bylam, ale brat i wielu innych znajomych bylo i bardzo im sie podobalo.

tonieja
    Członek

moja Anka sie pyta ile brat ma lat, czy jest przystojny i wolny

no to wyszlo ze jestem rogaty 😐 😉

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    tonieja wrote:

moja Anka sie pyta ile brat ma lat, czy jest przystojny i wolny

no to wyszlo ze jestem rogaty 😐 😉

Oj nieladnie Aniu 😉

Ale odpowiem, zeby nie bylo watpliwosci. Jest przystojny, wysoki, dobrze zbudowany i…………zonaty 😆 😆 😆

tonieja
    Członek
    ”cheeky wrote:

Jest przystojny, wysoki, dobrze zbudowany i…………zonaty

hmmm….to kompletne przeciwienstwo mnie 😉

na festiwalu jest ogrom roznego rodzaju warsztatow artystycznych. Taniec, techniki medytacyjne oraz sztuki walki, aerobik, gra na instrumentach, wszelakie sztuki plastyczne, warsztaty jezykowe. Wiele osob przybywajacych na ten festiwal jest bardzo przyjaznie nastawionych i chocby dlatego warto sie tam "kopnac".

girkit
    Participant

i wszystko podszywane jezusem 😮

tonieja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    girkit wrote:

no i? byles tam chociaz? nie sadze.

przeciez nie musisz byc wierzacy aby w tym uczestniczyc.
    Nikt Ciebie nie odpyta z "Ojcze Nasz" i nie przykuje do konfesjonalu.
    Nikt nawet slowa o Jezusie do mnie nie rzekl. Nikt mnie nie probowal zwerbowac tudziez przekabacic.

A poznalem bardzo fajnych ludzi w tym miejscu. Takich, ktorzy chca sie czyms podzielic z innymi: talentem, wiedza, doswiadczeniem. Nie ma w tym nic co by mnie odpychalo, chociaz wierzacy nie jestem.

cheeky girl
    Participant

girkit wrote:

To w koncu On dal nam talent, czyz nie? 😀

tonieja
    Członek

”cheeky wrote:

girkit wrote:

To w koncu On dal nam talent, czyz nie? :D[/quote]

amen 🙂

girkit
    Participant

slo-l— dopiero w lipcu po co sie goraczkowac , do tego czasu można jeszcze milijon zdrowasiek odmówić lub przejsc na buddyzm 8)

tonieja
    Członek

A znasz jakies modlitwy ktore zagwarantuja urlop oraz niskie ceny biletow lotniczych w danym terminie? 🙂

cheeky girl
    Participant

girkit wrote:

slo-l— dopiero w lipcu po co sie goraczkowac , do tego czasu można jeszcze milijon zdrowasiek odmówić lub przejsc na buddyzm 8)

Szczerze, to ja w calym swoim zyciu jeszcze ani jednej zdrowaski nie odmowilam!!! 😆 😆 😆

girkit
    Participant

you will burn in hell luv !

Wyświetlanych postów: 13 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.