Strona główna Działy Hyde Park Kogo przypominają Anglikom Polacy

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Malgon
    Participant

hmmm no to ja chyba POlka nie jestem 🙂
    ani nie sypiam w parku pijaniusienka, ani nie oszczedzam (wydatkow za duzo, a tym bardziej na macierzynskim 🙂 ) , ani nie jestem bocianem sezonowym, ani na starosc do POlski nie wracam (raczej wczesniej planuje)…. slabo i co teraz? 😀

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

hmmm no to ja chyba POlka nie jestem 🙂
    ani nie sypiam w parku pijaniusienka, ani nie oszczedzam (wydatkow za duzo, a tym bardziej na macierzynskim 🙂 ) , ani nie jestem bocianem sezonowym, ani na starosc do POlski nie wracam (raczej wczesniej planuje)…. slabo i co teraz? 😀

No to wyszedl ci sledz 😆

Baggins
    Participant

A mi Anglicy dziela sie na:
    1. samice hipopotamow
    2. malpy
    3. pawie
    4. pantofelki

scarface
    Członek

[u:bef8c9cb86][b:bef8c9cb86]samice hipopotamow [/b:bef8c9cb86][/u:bef8c9cb86]- to typ angielki ktora obejsc w kolo trzeba wziasc tydzien urlopu
    [u:bef8c9cb86][b:bef8c9cb86]malpy[/b:bef8c9cb86][/u:bef8c9cb86] – to CHAV-siary wydzierajace sie na przystanku autobusowym
    [u:bef8c9cb86][b:bef8c9cb86]pawie [/b:bef8c9cb86][/u:bef8c9cb86] – to angole w super furach jeden z drogim czeka tylko na okazje przejechania na pasach jakiegos polaka objuczonego zakupami z tesco
    [u:bef8c9cb86][b:bef8c9cb86]pantofelki[/b:bef8c9cb86][/u:bef8c9cb86] – to mlode dziewczynki wypindrzone i wymalowane prawie nago i boso biegajace po miescie przy -4 stopnie w piatkowy wieczior[/b]

Malgon
    Participant

a pantofelki nie tyczylo sie raczej poziomu intelektu 🙂 ?
    i brakuje mi hien (noz w plecy) i leniwcow 😀 (jak juz mamy byc wredni)

7sisters
    Participant

Tez jakos nie moge sie dopasowac do zadnej kategorii.

Wyjechalem z PL zeby przeczekac recesje. Mialem (i nadal mam) w planie pojsc na swoje a AD2004 w Polsce byl to plan dosc karkolomny.

Zamiast tego zdecydowalem sie na nabranie troche doswiadczenia za granica, zlapanie oddechu finansowego i powrot. Ten ostatni tylko troche sie przeciagnal 😉

Nb, wydaje sie ze sporo Polakow rzeczywiscie przyjechalo jako 'bociany’. Maja w PL rodziny a do UK przywiodla ich perspektywa lepszych niz w PL zarobkow.

'Chomikowanie’ to pozostalosc po dawnych czasach, gdzie spiac na Zachodzie pod mostem i pracujac po 18 godzin dziennie po pol roku mozna bylo wybudowac w Polsce dom. Teraz to juz oczywiscie nie ma racji bytu ale niektorym dalej sie tak wydaje…

Anonim
    Gość

u mnie w pracy oprocz paru leniowcow gniazduja glownie papugi 🙂

odnosnie swojej osoby chyba jakas skrzydlata krzyzowka pewnie orzel bialy. dlatego niedlugo wracam. chomik? w oszczedzaniu nie ma nic zlego jesli jest jakis konkretny cel i nie zapomina sie o przyjemnosciach dla ducha i ciala 🙂 . od czasu do czasu w dobrym towarzystwie dobrze byc równiez misiem koala choc preferuje wybiegi zamkniete 🙂

ela1981
    Participant

ja tez sie nie widze w zadnej grupie, moze kiedys chcialabym wrocic do PL, ale raczej nie mozliwe, bo moje dziecko tego pewnie nie bedzie chcialo

v-tec
    Członek

No to jesteś łososiem.
    (Byle nie być łosiem 🙂 )

Sandgirl
    Członek

To kim ja jestem… 😆 😆

Anonim
    Gość

łabędź czarny 😆

Anonim
    Gość

czytajcie onet a beda policzone dni wasze

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    alyna666 wrote:

prawie jak wyrocznia Cyganki w Kazimierzu…. 😈

jackyl
    Participant

”wojti” wrote:

alyna666 wrote:

prawie jak wyrocznia Cyganki w Kazimierzu…. :twisted:[/quote]

sprawdz kieszenie 😀

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.