Strona główna Działy Hobby Old Trafford

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Gundis
    Participant

Wybieram sie samochodem na mecz do Manchesteru, i w zwiazku z tym mam pytanie, gdzie najlepiej zaparkowac auto.Moze ktos z Was juz tam byl i moglby polecic mi jakis parking.

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Gundis wrote:

Wybieram sie samochodem na mecz do Manchesteru, i w zwiazku z tym mam pytanie, gdzie najlepiej zaparkowac auto.Moze ktos z Was juz tam byl i moglby polecic mi jakis parking.

a musi być polski ? 😉

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Gundis wrote:

gdzie najlepiej zaparkowac auto

najlepiej tam gdzie bedzie miejsce, ale moge sie powaznie mylic 🙂

Gundis
    Participant

Dzieki za wyczerpujace odpowiedzi…

v-tec
    Członek

Przy stadionie jest free parking, w każdym razie był free jak tam ostatni raz byłem a było to jakieś 2 lata temu

Rince von Wind
    Członek

Na parking przy stadionie trzeba przybyc sporo wczesniej z powodu sporej ilosci zainteresowanych, a i pozniejszy wyjaz jest mocno klopotliwy – wyjechanie z trafford po meczu potrafi zjac wiecej niz sam mecz 😈

Moja rada – zaparkowac w centrum manchesteru na ktoryms platnym pietrowym i dojechac na stadion Metrolinkiem (manchesterski tramwaj 😀 ) zaoszczedzisz mase czasu

zakkwylde1
    Członek

witaj!

Ja mialem oazje byc na meczu Man U. Ja zaparkowalem woz w centrum miasta co mnie wyniosle za jakies 10 godzin okolo 12 funtow. Potem z Picadilly podjechalem pod old trafford busem. Po meczu szybciej bylo wrocic do auta pieszo niz busem hehehehe jakas godzinka marszu :)) nie polecam parkowac pod stadionem. Ps Gdzie dostales bilety na mecz?

bartek4
    Participant

najlepiej zaparkowac na jakims zadupiu. np eccles i dojechac metrolinkiem pod stadion. bilet w obie strony kosztuje 1.30

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.