Strona główna Działy Finanse zna ktos adres

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    wioslarz
    Członek

czy jest ktos kto moze podac mi adres revenue w leeds-chce wylas P45
    Dzieki pozdrawiamddg

jackyl
    Participant

a to jest juz kurfa szczyt lenistwa… 😀

wioslarz
    Członek

Co szczyt lenistwa?A moze nie mam czasu siedziec przed kompem tyle co ty i godzinami grzebac l.To mnie czlowieku zdenerwowales teraz.Moze nie pracuje ciezko ale od rana do nocy i nie mam dostepu do kompa w tym czasie.Co za typ.Jak masz zamiar pomagac to pomagaj a jak nie to chociaz sie nie wtracaj.

7sisters
    Participant

To rzeczywiscie jest szczyt lenistwa.

Wgooglaj sobie 'inland revenue leeds’ a dostaniesz adres. Naprawde nie ma potrzeby zasmiecac forum takimi banalami.

prostak
    Członek

banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!

prostak
    Członek

Castle House
    31 Lisbon Street
    LEEDS
    LS1 4SA
    0845 302 1467

Baggins
    Participant

[quote:1a7cd93cda]banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!![/quote]
    szczyt rasizmu

jackyl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Baggins wrote:

[quote:6d244335db]banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!

szczyt rasizmu[/quote]

i prostactwa 😉

a tak z pomocnej ciekawosci, po co chcesz wysylac im P45, gdyz to sie zwykle daje kolejnemu pracodawcy, a i tak do konca roku podatkowego jeszcze chwilka.. i skad wiesz ze do urzedu Leeds, na ogol sie gdzies indziej sle, zalezy gdzie pracodawca zarejestrowana siedzibe ma.. 🙂

7sisters
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    prostak wrote:

banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!

Zainteresowal mnie Twoj post, szczegolnie porownanie do niewolnikow na plantacjach.

Przyznam ze nigdy nie przyszla mi do glowy zaleznosc miedzy moja wlasna sytuacja a losem plantacyjnych robotnikow przywiezionych sila z kraju po drugiej stronie globu.

Czy moge zapytac jak wpadles na taka analogie?

slanting_eye
    Członek

7sisters wrote:

prostak wrote:

Zainteresowal mnie Twoj post, szczegolnie porownanie do niewolnikow na plantacjach.

Przyznam ze nigdy nie przyszla mi do glowy zaleznosc miedzy moja wlasna sytuacja a losem plantacyjnych robotnikow przywiezionych sila z kraju po drugiej stronie globu.

Czy moge zapytac jak wpadles na taka analogie?[/quote]

pwenie byla lapanka u niego we wsi na pekaesie i go wywiezli

btw szybciej cos znajdziesz w google niz napiszesz post na forum i poczekasz na odp

slanting_eye
    Członek

jackyl wrote:

wg. mojego nauczyciela od pracy tech. szczyt lenistwa to polozyc sie na dziewczynie i czekac na trzesienie ziemi 😆 😆 😈

jackyl
    Participant

slanting_eye wrote:

jackyl wrote:

wg. mojego nauczyciela od pracy tech. szczyt lenistwa to polozyc sie na dziewczynie i czekac na trzesienie ziemi 😆 😆 :twisted:[/quote]

to nawet niedawno mozna sie bylo doczekac :D:D

Anonim
    Gość

niektorzy leniwi anglicy musieli czekac 25 lat 😆

tato wiktorii
    Członek

Kochani , po co sie kłócić jeśli można normalnie pytającemu odpowiedzieć i pomóc złatwić sparawę, adres podał juz ktoś wyżej , a od siebie dodam że – nic z tego nie wyjdzie jeśli pracodawca nie posiada siedziby w Leeds lub w zasięgu działania tutejszego Revenue, jeśli ma inny adres niż Leeds musisz sie udać do tamtejszego Revenue np. Bradford to Bradford a Sheffield to Sheffield, przerabialem taki numer w zeszłym roku podatkowym gdy moja żona chciała sie rozliczyć przed upływem treminu kwietniowego w Leeds, a agencja była z Bradford, pania z Revenue w Leeds powiedziała że najszybciej załatwimy to w Bradford i tam też pojechaliśmy. A tak na marginesie Revenue w Bradford znajduje sie przy tej ulicy jaka figuruje w adresie ale znależć ten urząd to naprawdę sztuka.

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.