Strona główna › Działy › Finanse › zna ktos adres
czy jest ktos kto moze podac mi adres revenue w leeds-chce wylas P45
Dzieki pozdrawiamddg
a to jest juz kurfa szczyt lenistwa… 😀
Co szczyt lenistwa?A moze nie mam czasu siedziec przed kompem tyle co ty i godzinami grzebac l.To mnie czlowieku zdenerwowales teraz.Moze nie pracuje ciezko ale od rana do nocy i nie mam dostepu do kompa w tym czasie.Co za typ.Jak masz zamiar pomagac to pomagaj a jak nie to chociaz sie nie wtracaj.
To rzeczywiscie jest szczyt lenistwa.
Wgooglaj sobie 'inland revenue leeds’ a dostaniesz adres. Naprawde nie ma potrzeby zasmiecac forum takimi banalami.
banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!
Castle House
31 Lisbon Street
LEEDS
LS1 4SA
0845 302 1467
[quote:1a7cd93cda]banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!![/quote]
szczyt rasizmu
[quote:6d244335db]banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!
szczyt rasizmu[/quote]
i prostactwa 😉
a tak z pomocnej ciekawosci, po co chcesz wysylac im P45, gdyz to sie zwykle daje kolejnemu pracodawcy, a i tak do konca roku podatkowego jeszcze chwilka.. i skad wiesz ze do urzedu Leeds, na ogol sie gdzies indziej sle, zalezy gdzie pracodawca zarejestrowana siedzibe ma.. 🙂
banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!
Zainteresowal mnie Twoj post, szczegolnie porownanie do niewolnikow na plantacjach.
Przyznam ze nigdy nie przyszla mi do glowy zaleznosc miedzy moja wlasna sytuacja a losem plantacyjnych robotnikow przywiezionych sila z kraju po drugiej stronie globu.
Czy moge zapytac jak wpadles na taka analogie?
prostak wrote:banda angielskich niewolnikow XXI wieku nawet murzyni sobie pomagali na plantacjach bawelny a polak udaje pana szlachcica wstyd!!!!!!!
Zainteresowal mnie Twoj post, szczegolnie porownanie do niewolnikow na plantacjach.
Przyznam ze nigdy nie przyszla mi do glowy zaleznosc miedzy moja wlasna sytuacja a losem plantacyjnych robotnikow przywiezionych sila z kraju po drugiej stronie globu.
Czy moge zapytac jak wpadles na taka analogie?[/quote]
pwenie byla lapanka u niego we wsi na pekaesie i go wywiezli
btw szybciej cos znajdziesz w google niz napiszesz post na forum i poczekasz na odp
a to jest juz kurfa szczyt lenistwa… 😀
wg. mojego nauczyciela od pracy tech. szczyt lenistwa to polozyc sie na dziewczynie i czekac na trzesienie ziemi 😆 😆 😈
jackyl wrote:a to jest juz kurfa szczyt lenistwa… 😀
wg. mojego nauczyciela od pracy tech. szczyt lenistwa to polozyc sie na dziewczynie i czekac na trzesienie ziemi 😆 😆 :twisted:[/quote]
to nawet niedawno mozna sie bylo doczekac :D:D
niektorzy leniwi anglicy musieli czekac 25 lat 😆
Kochani , po co sie kłócić jeśli można normalnie pytającemu odpowiedzieć i pomóc złatwić sparawę, adres podał juz ktoś wyżej , a od siebie dodam że – nic z tego nie wyjdzie jeśli pracodawca nie posiada siedziby w Leeds lub w zasięgu działania tutejszego Revenue, jeśli ma inny adres niż Leeds musisz sie udać do tamtejszego Revenue np. Bradford to Bradford a Sheffield to Sheffield, przerabialem taki numer w zeszłym roku podatkowym gdy moja żona chciała sie rozliczyć przed upływem treminu kwietniowego w Leeds, a agencja była z Bradford, pania z Revenue w Leeds powiedziała że najszybciej załatwimy to w Bradford i tam też pojechaliśmy. A tak na marginesie Revenue w Bradford znajduje sie przy tej ulicy jaka figuruje w adresie ale znależć ten urząd to naprawdę sztuka.