Strona główna Działy Erystyka Odkurzanie majtek !!!!

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    Pandasos
    Członek

A może nie dali mu instrukcji obsługi….od czegoś musiał zacząc 😛 😆

slanting_eye
    Członek

koles wylecial bo nie stosowal sie do zalecen health & safety
    … a nie ,ze wyd**al henrego

cheeky girl
    Participant

A czy jego czynnosc byla zagrozeniem dla niego samego czy biednego Henrego? Czy moze dla otoczenia. Oto jest pytanie?

😀 😀 😀

Anonim
    Gość

a mi to wygląda na dyskryminacje ze względu na orientacje. to nie do pomyślenia w tym kraju 😆 😯 😆

v-tec
    Członek

Myślisz że facet ma orientację hooverosexualną?

Pandasos
    Członek

Na "pociąg" ze strony odkurzacza chyba nie narzekał….

neonka
    Członek

a moze niektorzy potrafia 😆 😆 😆

bloodlette
    Participant

Hmm, a tak z praktycznego punktu widzenia, czy to nie boli tak z odkurzaczem?? I w ogole moze byc przyjemne?? Sorry, ale nie znam sie, nie mam Wacka;)

Baggins
    Participant

[quote:7ca78e0d39]Hmm, a tak z praktycznego punktu widzenia, czy to nie boli tak z odkurzaczem?? I w ogole moze byc przyjemne?? Sorry, ale nie znam sie, nie mam Wacka;)[/quote]
    ale odkurzacz ma rure

B.i.z.o.n
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Myślisz że facet ma orientację hooverosexualną?

Ehehe dobre

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    kunegunda wrote:

uprawial stosunek z odkurzaczem marki HENRY.
    ….i JEST TO POWSZECHNIE STOSOWANA PRAKTYKA W POLSCE.

Ta perwersja jest już dawno, dawno niemodna.
    Najnowszy trend:
    W lutym tego roku ,36 letni Szwed został złapany po 2 letnim pościgu ,kiedy to uprowadzał damskie rowery,gwałcił siodełka a następnie porzucał te rowey,zostawiając w nich swoje nasienie.
    Wlistopadzie 2007 ,51 letni Szkot Robert Stewart został przyłapany przez obsługę hostelu w Ayr,jak ubrany tylko w bluzkę gwałcił swój rower w pokoju który wynajął na noc.
    Więcej przykładów nie chce mi sie pisać 8)

girkit
    Participant

ale sie usmiałem z tej historii z odkurzaczem .. ale chyba jeszcze bardziej zabawni sa ci co sie trzęsą o kolejne podwazenie wizerunku dumnego Polaka .. och jacy my dumni , jacy ;]

zalecana terapia Harry Hillem !

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.