Strona główna Działy Dziecko zaopiekuje sie dzieckiem armley

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    elka
    Participant

witam zaopiekuje sie dzieckiem mieszkam o d srody 5 marca na armley blisko sklepu z polska zywnoscia mam synka ktory ma 2 latka zainteresowanych propsze o kontakt gg 6775140 numer tel07511786386

Dorota Siarek
    Participant

witam chciałabym sie dowiedziec czy zaopiekowała bys sie szescio miesięcznym dzieckiem i za jaką kwote z góry dziękuje pozdrawiam

ela1981
    Participant

a czy w wakacje szkolne jestes w UK czy gdzies wyjezdzasz? (pyt do elki)

elka
    Participant

obecnie jestem w polsce ale 4 czerwca wracam i potem lece dopiero w grudniu do polski.

Dorota Siarek
    Participant

witam ta informacja odnosnie zapytania o opieke nad dzieckiem od doroty siarek to ja jestem ta osoba co rozmawialysmy wczoraj na gg o moim synku kacperku ze zajmiesz sie nim od pazdziernika,chcialam ci tylko wyjasnic ze to ta sama osoba,pozdrawiam goraco i bedziemy w kontakcie juz na gg,dziekuje

tygrysek:)
    Członek

witam zaopiekuje sie dzieckiem. mieszkam na cross gates.

elka
    Participant

witam od polowy pazdziernika do konca pazdziernika jest to nieaktualne poniewaz wyjezdzam do polski,ale juz 28 pazdziernika wracam!pozdrawiam

ela1981
    Participant

kurcze to chyba czas mid- term, szkola zamknieta od 27-do 31
    musze to sprawdzic 💡
    i co ja teraz zrobie 😥
    pozdrawiam

Justii
    Participant

jestem mama 14miesiecznej dziewczynki,mieszkam na ARMLEY i chetnie pomoge inne mamie w potrzebie i zajme sie jej dzieckiem nawet tylko dorywczo od czasu do czasu u siebie w domu.

pozdrawiam i zainteresowanych prosze o kontakt

Madzik
    Participant

Poszukuje opiekunki dla 20-miesiecznej dziewczynki dorywczo. Z regóły bedzie to 4-6h jeden dzien w [u:11fe296b10]miesiacu[/u:11fe296b10]. Mieszkam na Armley.

Wojtek33
    Członek

Jestem kobieta mam 36 lat i chetnie zaopiekuje sie dzieckiem . Jestem osoba w pelni dyspozycyjna . jesli szukasz nianki to pisz moj nr gg to 4040486. Mieszkam w Leeds Ravenscar Walk

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.