Strona główna › Działy › Hobby › Nowe
bezinteresownie?? czy za 20 quidow? 🙂
nie wstyd Ci? 😀
jestem bardzo zainteresowana….jak calkiem ma nie dzialac od czerwca
skorzystam chetnie z twojej pomocy, prosze napisz na forum jak to zrobic, co za roznica czy priv czy forum, przynajmniej nie bedziesz musiala powielac tego samego kilka razy, tym bardziej jak to legalne
tyl
po
e tam od razu wywali, zacznij najpierw od tego dlaczego to jest legalne i cacy ……….a potem opisz jak zrobic i kazdy bedzie 😀
berti detale lepiej na prive…legalne to nie jest. nie wiem jakie sa skutki prawne jesli ktos przesle linka z detalami dalej. ktos sie moze tym zainteresowac a po co?
telewizorni nie ogladam ale moze sie komus przydac.
berti detale lepiej na prive…legalne to nie jest. nie wiem jakie sa skutki prawne jesli ktos przesle linka z detalami dalej. ktos sie moze tym zainteresowac a po co?
telewizorni nie ogladam ale moze sie komus przydac.
wiem wojti,dlatego zadnych linkow ani detali zamieszczac nie bede.Ktos chce-zglosi na priva…dam kontakt innej opcji nie ma i nie bedzie.
e tam od razu wywali, zacznij najpierw od tego dlaczego to jest legalne i cacy ……….a potem opisz jak zrobic i kazdy bedzie 😀
ela………….zadnych linkow ani detali zamieszczac nie bede.Ktos chce-zglosi na priva…dam kontakt innej opcji nie ma i nie bedzie.
no odpowiednia modyfikacja tunera kosztuje chyba no nie? sam uklad 9 funtów a jeszcze trzeba go wlutowac. Ty [b:3beb92680c]tez[/b:3beb92680c] kupujesz i rozdajesz? Podaj gdzie z checia podjade.
tez? a ktos tak robi? 😀
berti wrote:no odpowiednia modyfikacja tunera kosztuje chyba no nie? sam uklad 9 funtów a jeszcze trzeba go wlutowac. Ty [b:5d2d45864d]tez[/b:5d2d45864d] kupujesz i rozdajesz? Podaj gdzie z checia podjade.
tez? a ktos tak robi? :D[/quote]
Skoncz juz trollu pieprzyc farmazony,jak nie jestes zainteresowany to morda w kubel a nie wcinasz wszedzie te swoje glupkowate 3 lub 4 wyrazy.
Pozatym to ze ktos chce zarobic pare funtow za to ze posiada wiedze to nic zlego.Przerabiajacy tunery tez nie robia tego za darmo.Nie masz nic madrego do powiedzenia to idz pobiegac albo walnij se glowa w mur.
jackyl wrote:berti wrote:no odpowiednia modyfikacja tunera kosztuje chyba no nie? sam uklad 9 funtów a jeszcze trzeba go wlutowac. Ty [b:08c7cf7936]tez[/b:08c7cf7936] kupujesz i rozdajesz? Podaj gdzie z checia podjade.
Skoncz juz trollu pieprzyc farmazony,jak nie jestes zainteresowany to morda w kubel a nie wcinasz wszedzie te swoje glupkowate 3 lub 4 wyrazy.
Pozatym to ze ktos chce zarobic pare funtow za to ze posiada wiedze to nic zlego.Przerabiajacy tunery tez nie robia tego za darmo.Nie masz nic madrego do powiedzenia to idz pobiegac albo walnij se glowa w mur.[/quote]
bo co cwoku? 😀
[quote:2278e2299b]Nowy system Nagravision 3 daje możliwości rozpoznawiania z jakiego punktu geograficznego pakiet polsatu zostaje odbierany [/quote]
Rozumiem że ta nowa karta będzie zawierać moduł gps oraz nadajnik przekazujący informacje o mojej pozycji wprost do polsatu 😯
(ale u mnie w domu i tak nie ma sygnału gps nawigacja przestaje działać jak wniosę do środka tak więc bupa 🙂 )
tak
filipek wrote:jackyl wrote:berti wrote:no odpowiednia modyfikacja tunera kosztuje chyba no nie? sam uklad 9 funtów a jeszcze trzeba go wlutowac. Ty [b:75853e1f31]tez[/b:75853e1f31] kupujesz i rozdajesz? Podaj gdzie z checia podjade.
Pozatym to ze ktos chce zarobic pare funtow za to ze posiada wiedze to nic zlego.Przerabiajacy tunery tez nie robia tego za darmo.Nie masz nic madrego do powiedzenia to idz pobiegac albo walnij se glowa w mur.[/quote]
bo co cwoku? :D[/quote]
pewnie ci liscia sprzeda , albo wywiezie ze szwagrem z wojska do lasu 😀 😀 😀
jackyl wrote:filipek wrote:jackyl wrote:berti wrote:no odpowiednia modyfikacja tunera kosztuje chyba no nie? sam uklad 9 funtów a jeszcze trzeba go wlutowac. Ty [b:ee01f152bb]tez[/b:ee01f152bb] kupujesz i rozdajesz? Podaj gdzie z checia podjade.
bo co cwoku? :D[/quote]
pewnie ci liscia sprzeda , albo wywiezie ze szwagrem z wojska do lasu 😀 😀 :D[/quote]
dzizas, zaczynam sie juz okopywac.. 😀