Strona główna Działy Hyde Park Zatrzęsła wam się w nocy chałupa?

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 31)
  • Autor
    Wpisy
    cheeky girl
    Participant

Ja sie obudzilam po fakcie….uslyszalam uchylanie sie drzwi, ktos chodzil po korytarzu i wpierw myslalam, ze to wspolokatorka podsluchuje jak mowie przez sen, 😀 a potem stwierdzilam, ze nas ktos okrada i ze rano na pewno nie zobacze juz swojego kompa 😉

cyklop
    Participant

trzesienie ziemi jakie przezylismy ostatnio wymieszalo mi lod w drinku porzadnie,angole powiadaja ,ze ostatnie takie mialo miejsce 5 lat temu,ale tego nie pamietam bo mnie jeszcze tu nie bylo ls9 jakos przezylo

cyklop
    Participant

multi kulti ,a to juz polacy nie dobrzy nie wystarcza? 😀

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

No roznie to z tymi Polakami wyglada 😉

casiopaea
    Participant

Hmmm….
    A mysmy spali jak dzieci 🙂
    Dopiero w pracy nas uswiadomiono, ze takie straszne rzeczy sie dzialy 😀 Gdyby nie to- nadal zylabym w nieswiadomosci i niewiedzy.
    Nawet nic mi z polek nie pospadalo 🙂

cyklop
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    "cheeky wrote:

cyklop wrote:

No roznie to z tymi Polakami wyglada :wink:[/quote, NIE MOZNA przeciez wszystkich tak samo oceniac sa i tez normalni trzeba tylko poznac bez obaw nie wszyscy gryza 😀 😀 😀

cheeky girl
    Participant

cyklop wrote:

”cheeky wrote:

cyklop wrote:

No roznie to z tymi Polakami wyglada :wink:[/quote, NIE MOZNA przeciez wszystkich tak samo oceniac sa i tez normalni trzeba tylko poznac bez obaw nie wszyscy gryza 😀 😀 :D[/quote]

Wiem, wiem, znam wielu 😀

ina
    Participant

ogladalam sobie akutar tv jak kanapa zaczela mi jechac do przodu , stol sie poruszal a szyby i inne szlane przedmioty zaczely dzwonic. Najpierw myslalam ze moze przysnelam i to jakies zwidy, potem ze chyba cos sie dzieje. Najpierw wyjzalam na zewnatrz w jakims katastroficznym leku ze moze rozbil sie samolot… ale nie bylo huku ani slupa ognia… Potem myslalam ze mi cos w piwnicy moze wybuchlo, intensywnie węszyłam probojac wyczuc gaz ale jakos nie za bardzo czylam, choc w pewnym momencie- co robi sugestia- wydalo mi sie ze cos czuje. ostroznie zeszlam do piwnicy nie zapalajac swiatla pomna nauk z dziecinstwa ale piecyk dzialal bez zarzutu. no to poszlam spac… a rano mama powiedziala mi ze obudzila sie jak jej lózko zaczelo sie trzasc. sprawdzilam w necie i okazalo sie ze to sie dzialo naprawde!!!!

end2005
    Participant

mną też zatrzęsło fajnie , piersze trzęsienie ziemi zaliczone pozdrawiam

ewelin
    Participant

aja przespałam… chłopak rano mnie poinformował o tym incydencie rano 😀 i znajomi opowiedzilei o swoich wrażeniach – koledze łóżko się przesunęlo, współlokatorowi wydawało się, że ktoś włamuje się do domu, a koleżance, że automat zaczął wirować 😉

pozdro 😉

Pabloo
    Członek

a ja mialem kilka teorii tuz po dziwnym przebudzeniu:
    – wiatr zwial nam dach
    – stara kopalnia sie zapadla, szkody gornicze
    – bomba atomowa
    – przewrocila sie wierza cisnien rosnaca nieopodal od silnego wiatru

Stawialem na tapniecie.

fatamorgana
    Participant

Z ta wierzą, to ja nie wierzę…

Natomiast dziwne że bomba atomowa, bo jak na 1:00 w nocy, to błysk byłby widziany na setki kilometrów.
    A poza tym, terroryści detonując tu gdzieś atom, wydaliby wyrok śmierci na swoich braci muzułmanów. 😉

juliusz31
    Participant

😯 1 w nocy wiatr wial niemilosierny caly dzien moim vanem tak rzucalo ze 60 mil max jazda i tak sobie siedzialem w biurze (biuro w moim domu) jak caly dom podskoczyl normalnie szok ..
    pierwsza mysl jakis gaz gdzies obok eskplodowal ale cisza
    no to nic boiler w domu ok .
    wiatr ale tak mocny??
    i ostatnia teoria albo kosmici albo ten satelita co mial spasc z nieba ➡

juliusz31
    Participant

…………..pomyslalem potem ze to ze zmeczenia i pora wylaczyc kompa

Wyświetlanych postów: 14 (wszystkich: 31)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.