Strona główna Działy Hyde Park Zatrzęsła wam się w nocy chałupa?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • Autor
    Wpisy
    proudofmyself
    Członek

trzasl mi sie matres na lozku, obudzilo mnie to i przerazilam sie ze mam ducha w pokoju ktory sobie zarty robi 😀

Marta Klecz
    Członek

http://www.yorkshireeveningpost.co.uk/news/Earthquake-strikes-England.3818545.jp

Ano trzesienie ziemi…

Bylo w polsce teraz tu….

Ja sie obudzilam i myslalam ze to wichura jakas…. wiatr czy cus…

fairy
    Participant

Kilka lat temu doświadczyłam trzęsinia ziemi w Polsce, ale mój partner nie wiedział, co się dzieje. Zatrzęsło raz i od razu zaczęłam się zastanawiać, gdzie jest epicentrum i z jaką siłą tam musiało zatrzęść. Już teraz wiem z wiadomości.
    Czekałam na kolejna fale, bo tak było w Polsce, ale kolejnej fali nie odczuliśmy. Nie jest to przyjemne i rzeczywiście spędza skutecznie sen z powiek.

Wartenburg
    Członek

oj zatrzeslo. Najpierw myslalem ze to silny wiatr, potem pomyslalem, ze trzesienie ziemi. Dotarlo do mnie po kilku minutach, a potwierdzenie uslyszalem w radiu Aire, gdy ludzie zaczeli dzwonic i mowic co sie stalo. Coool 😆

v-tec
    Członek

Potwierdzam trzęsienie w Yorku

idolPL
    Participant

http://wiadomosci.onet.pl/1700004,28350,wiadomosceu.html

Bardzo silne trzęsienie ziemi w Anglii – nie ma ofiar
    Trzęsienie ziemi o sile 5,3 stopni w skali Richtera, najsilniejsze na Wyspach Brytyjskich od blisko 25 lat, wystąpiło w nocy z wtorku na środę w Anglii – podały władze Wielkiej Brytanii. Nie ma doniesień o ofiarach i zniszczeniach.
    Epicentrum wstrząsów, do których doszło o godzinie 1.56 czasu polskiego, znajdowało się w Market Rasen, w hrabstwie Lincolnshire, ok. 200 kilometrów na północ od Londynu. Ich siła – według brytyjskiego centrum pomiarów geologicznych BSG – wyniosła 5,3 stopni. Amerykańskie centrum geologiczne USGS podało wcześniej, iż miały one siłę 4,7 stopni.
    🙂

i wszystko jasne…

a w nocy myślałem, że jakiś TIR w dom przywalił 🙂

neonka
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    proudofmyself wrote:

trzasl mi sie matres na lozku, obudzilo mnie to i przerazilam sie ze mam ducha w pokoju ktory sobie zarty robi 😀

hehe ja tesh myslalam na poczatku, ze to jakis duch 🙂 i wystraszylam sie na dobre…a rano wiadomosc-trzesienie ziemi :]

berti
    Participant

a ja akurat siedzialem tu na forum jak zatrzeslo i prubowalem to napisac jako pierwszy ale net mi siadl,nie wiem czy od tego, i juz nie chcialo po nocy grzebac mi sie w routerze.Takze przezylem to live tyle ze to pikus do tego co juz 2 razy przezylem w USA. Takze czas bylo sie przyzwyczaic,pozdrawiam.

slanting_eye
    Członek

jak powiedzialem zonie ze to trzesienie ziemi to ona mi na to ze chyba u mnie w glowie:) 😀 😀 😀 😀

jackyl
    Participant

dobrze ze tak wczesnie i jeszcze nie spalem 🙂

I want some more.. 😉

3tna
    Participant

U mnie tez trzeslo… ale tylko na moment bo wiem, ze sie obudzilam wystraszona….

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    slanting_eye wrote:

jak powiedzialem zonie ze to trzesienie ziemi to ona mi na to ze chyba u mnie w glowie:) 😀 😀 😀 😀

ja mojego pana pogonilam na dol bo myslalam ze ktos wywaza drzwi tak skrzypialy, cala noc nie moglam spac bo przeciez ktos chcial nas zarznac w domu na zywca!!! a tu rano taka niespodzianka az odetchnelam z ulga

scarface
    Członek
    ewelina222
    Participant

u mnie tez zatrzaslo w pierwszej chwili myslam ze bylo to wlamnie do sklepu pod moim mieszkaniem(horror).Rok temu bylo podobnie tez w nocy tylko ze sie alarm wlaczyl i zawsze sie takie sytualcje kiedy jestem sama 😥

berti
    Participant

ewelina222 wrote:

u mnie tez zatrzaslo w pierwszej chwili myslam ze bylo to wlamnie do sklepu pod moim mieszkaniem(horror).Rok temu bylo podobnie tez w nocy tylko ze sie alarm wlaczyl i zawsze sie takie sytualcje kiedy jestem sama 😥

To przestan byc sama………lol…….tyle tego kwiatu w Leeds i do tego multi-kulti……lol….nawet kolor mozesz wybrac 😀

ok……zart………pozdrawiam.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 16)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.