Strona główna Działy Hyde Park Zatrzęsła wam się w nocy chałupa?

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Tej nocy, ok. godziny 01:10 w rejonie LS8 zatrzęsły się domy.
    Autentycznie- dwa razy czułem że wszystko na krótko zadrżało. I to porządnie. Myślałem że sąsiedzi szaleja, ale tam była cisza. Zadzwonił do mnie kolega (3 ulice dalej) i powiedział ze u niego też tak było.
    U was też?
    Chyba ruchy górotworu, bo kopalni tu pod nami podobno nie było i nikt nie fedruje??? 😯 😯 😯
    Jak tu żyję, takiego czegoś nigdy nie pamiętam. 🙄

wiecej:

Silne trzęsienie ziemi w UK

olnene
    Członek

zatrzeslo zatrzeslo -ja sie zastanawialam czy ktos nie zaparkowal w scianie albo czy mi gdzies cos w domu nie wybuchlo – jakas instalacja czy cos jakims cudem – dziwne uczucie swoja droga

Sandgirl
    Członek

Oj tak…
    w LS7 tez zatrzeslo…

http://pasadena.wr.usgs.gov/shake/ous/STORE/X2008nyae/ciim_display.html

Podobno trzesienie niespotykanie 'duze’ w tej czesci swiata…

kark012
    Participant

Na LS13 tez bylo czuc i to nie zle

tonieja
    Członek

bradford tez. Mieszkam kilka pieter nad gleba i sie zastanawialem czy za moment nie znajde sie blizej matki ziemi.

lucass
    Participant

W Normanton takze dalo sie odczuc. Podobno jakis czas temu kopalnie znajdowaly sie w Castleford

wioslarz
    Członek

Ls27 wydawalo mi sie3 ze mnie z koja zrzuci.Powaznie
    Najpierw to myslalem ze mnie moja polowa budzi i szarpie , a tu sie okazalo ze nie.
    Swoja droga mieszkalem na slasku ,ale nawet tam tak dobrze nie rzucalo
    Pozrdawiam

7sisters
    Participant

Tez to poczulem. Moze nie byl to jakis straszny wstrzas ale na tyle mocny ze mnie obudzil.

Anonim
    Gość

ja rowniez sie obudziłem ale nie wiedziałem dlaczego 😕

rysiul
    Członek

oj zatrzeslo okolo 1 w nocy snily mi sie jakies bzdety a tu nagle wszystko zaczelo sie trzasc nie trwalo to dlugo ale bylo odczuwalne bo moim lozkiem zabujalo niezle i kilka ksiazek z polki spadlo no i oczywiscie noc z glowy …. strach spac …. dobrze ze tu wulkanow nie ma ….. mam taka nadzieje 😉

Dzieju
    Participant

Tez mnie obudzilo, calkiem ladnie zakolysalo moim domkiem, a kominek rozpalil sie mocniej na pare sekund.

Baggins
    Participant

ja nic nie czulem, ale w robocie wszyscy podnieceni. ponoc najsilniejszy earthquake od 25 lat tutaj. pracuje w sheffield, wiec i tu doszlo 🙂

Indra
    Participant

Ja przespalam. Obudzilam sie rano i myslalam, ze sobie jakies jaja w radio robia z tym trzesieniem, az mi wspollokator powiedzial, ze domem trzeslo w nocy. Widocznie 3.5 w skali Richtera to za malo, zeby mnie obudzic 😀

Anonim
    Gość

W pierwszej chwili pomyślałam, że ktoś nam wyważył drzwi, potem, że coś wybuchło. TŻ mówi: wiatr. Ale coś za mocno by dmuchnął. Przeszło mi przez myśl trzęsienie ziemi, ale przecież to niemożliwe. A jednak. Pierwsze w życiu 😉

fatamorgana
    Participant

No i mamy już wiadomości, że wszędzie było.
    Ale ciekawie brzmi to, ze i w ub. roku trzęsło tutaj.
    Jakoś nie kojarzę. 🙄
    Albo za słabe, albo mnie nie było. 🙂
    Rzadka okazja nam się trafiła- nie ma co. Raz na ćwierćwiecze.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.