Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
/home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line
193
193
Uxbridge wrote:
Ale nie udawajmy Wojti ze P. Rajcy, Twoje, czy Bagginsa wzburzenie wynikalo glownie z troski o publiczna kase. Chodzilo o to, ze PEDALY dostaly te pieniadze. Dlaczego tak sadze? Bo gdyby dostalo dofinansowanie jakies stowarzyszenie koscielne na rownie bezsensowne dzialania, to zaden z was nie pisnalby slowka ani sie nawet nie zainteresowal.
Nie mam nic do homuseksualistow. Jednak do aktywistów którzy robią dużo zamieszania i otrzymują pieniądze z budżetu nie tylko w Polsce jak najbardziej tak.
W przypadku stowarzyszeń kościelnych czy finansowaniu nowej świątyń narodowej (?) jestem tak samo przeciwny. Państwo nie jest od tego. Nie wiem skąd ci to przyszło do głowy. Może dlatego ze pisałem o niszczeniu kultury chrześcijańskiej przez kręgi lewicowe na której oparta jest Europa. Ale to zupełnie inna kwestia.
Sandgirl wrote:
A moze przekazali te pieniadze na zwalczanie alkoholizmu w 'swoich szeregach’??
Moze osoby o homoseksualnej orientacji byly dyskryminowane w osrodkach w ktorych 'alkoholizm jest zwalczany’, wiec postanowili zrobic to inaczej?
niech organizacje gejowskie czy tez kościelne zwalczają swoje wewnętrzne problemy ze swoich składek czy innej działalności a nie z pieniędzy podatników. czy w tych ośrodkach gdzie niby sa dyskryminowani ktoś sie pyta o orientacje?
Polska wcale nie była by biedna tylko kto odważy sie przeciąć pępowinę, odciąć sie demagogi i populizmu? Przecież to śmierć polityczna. Robi sie na odwrót rozdaje sie coraz więcej obracając 75% naszych pieniędzy kupując sobie w ten sposób wyborców. Stad właśnie bieda.
Uxbridge wrote:
Chodzilo o to, ze PEDALY …
ktoś tu nie jest tolerancyjny 😆 oczywiscie jestem tolerancyjny na twoj brak tolerancji 8) 😈