Strona główna Działy Zdrowie Dentysta a ciaza…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Justii
    Participant

czesc mam pytanie.

ma ktos jakies namiary PRYWATNE do polskiego dentysty (na armley slyszalam o dwoch ale tylko jeden juz chyba przyjmuje, bo
    ja mam NR do jakiegos Pana Marka Czarkowskiego ale ciezko sie dzodzwonic byc moze przez napiet plan dnia )
    potrzebuje jak najszybciej sie umowic na wizyte bo jestem w ciazy a zastalo niewiele czasu. a wiem tez ze osoby bedace w ciazy maja opieke dentystyczna za darmo i nie czekaja raczej za dlugo.

z gory dziekuje za jakiekolwiek informacje.

byle-kto
    Participant

faktem jest, że opieka dentystyczna dla kobiet w ciąży jest za darmo ( a nawet jeszcze przez rok po porodzie), ale trzeba się dostać z listy NHS, a większość gabinetów ma już listy zamknięte i przyjmują tylko prywatnych pacjentów.
    mimo wszystko – powodzenia 🙂

D.P.
    Participant

Nie ma znaczenia, że jesteś w ciąży.Musisz czekac tak jak inni, przecież nikt nie będzie przekładał innych pacjentów, bo Ty zamierzasz przyjśc – z całym szacunkiem.
    A propos kobieta przez 12 miesięcy po urodzeniu ma całe leczenie NHS za darmo, więc nie musisz się tak śpieszyc:)
    Pozdrawiam

areczko
    Participant

problem ze znieczuleniem może być
    tabletki na potencję
    tabletki na powiększanie penisa

D.P.
    Participant

A niby jaki??? Każde leczenie stomatologiczne jest stosunkowo bezpieczne w okresie ciąży, szczególnie w drugim trymestrze. Oczywiście mówimy o ciąży "normalnej", nie o jakimś przypadku z powikłaniami etc…

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.