Strona główna Działy Hyde Park chce poznac ludzi w wieku 45-50 z Leeds

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    hania49
    Participant

[/color:71fdc2c798]Od lipca bede musiala mieszkac w Leeds 😳 Nigdy tam nie bylam .Chce sie z kims zaprzyjaznic,aby na obczyznie nie czuc sie tak bardzo samotnie .Nie zmam jezyka.Jestem otwarta i pelna zycia kobieta . 😆 Moze ktos bedzie chcial do mnie napisac i nawiazac serdeczna znajomosc na obczyznie .Jestem nauczycielka .
    Myslalam o tym ,aby krzewic polska kulture.
    Znam sie na wielu rzeczach,chcialabym byc Polakom potrzebna .Pozdrawiam wszystkich z Polski
    …………Hania

B.i.z.o.n
    Participant

Heh prawie ogłoszenie matrymonialne aż prosi się o żarcik ale jesteś nowa i ci odpuszcze. Powodzenia

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    B.i.z.o.n wrote:

Heh prawie ogłoszenie matrymonialne aż prosi się o żarcik ale jesteś nowa i ci odpuszcze. Powodzenia

B.i.z.o.n cóż za wspaniały gest 🙂 no dobra nie będę gorszy 8)

ewuski
    Participant

Zglos sie do Osrodka Polskiego. Tam mozna sie zaangazowac w rozne sprawy. Jest szkola polska. Tam sie tez spotykaja ludzie ze 'starej’ emigracji i ich dzieci, wiec na pewno znajdziesz wielu ludzi w Twoim wieku.

Poza tym, nie wszyscy tutaj na forum jestesmy 'malolatami’ 😉 Znam przynajmniej pare osob w tych okolicach wiekowych.
    Ale mam nadzieje, ze 'malolatow’ tez nie bedziesz sie 'bala’. Nie taki diabel straszny… 😈

Powodzenia

dmosia
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ewuski wrote:

Znam przynajmniej pare osob w tych okolicach wiekowych.

chyba nie zrozumiałam – chodzi ci o osoby wiekowe zamieszkujące tutejsze (tamtejsze) okolice, czy o osoby w wieku zbliżonym do wieku Pani Hani.

I uwaga do Pani Hani.
    Wszędzie są ludzie i ludziska. Trzymam kciuki, żeby trafiała Pani tylko na tych pierwszych.

hania49
    Participant

Wiem,ze wszedzie sa ludzie i ludziska . Wiem tez,ze wsrod takiej duzej emigracji sa porzadni ludzie .
    Chodzi mi o to ,aby znalezli sie ludzie ,ktorzy przynajmniej na poczatku pomoga mi wejsc w nowy swiat.
    Bede mieszkac w dzielnicy studenckiej.
    Pracuje w Polsce z mlodzieza. Mlodziez mnie lubi i ja lubie mlodziez.
    Mam jednak swoje lata i chcialabym rowniez ,a moze przede wszystkim poznac swoich rowiesnikow o zblizonych zainteresowaniach i z podobnym wyksztalceniem .
    Nie jest to zaden anons ,czy ogloszenie matrymonialne .
    Wiem ,jak to jest na obczyznie .
    Byl;am w podobnej sytuacji nie jeden raz w roznych stronach swiata .
    Wiem ,ze czasami warto miec znajomych ,z ktorymi porozmawia sie w jezyku ojczystym.

julka
    Participant

B.i.z.o.n wrote:

Za to Ty Bizon to tu juz jestes stary wyjadacz… 😉

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.