Strona główna Działy Nauka nauki przedmalzenskie

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    achna
    Participant

Bardzo, ale to BARDZO prosilabym o kontakt z kims kto uczeszcza wlasnie na nauki do polskiego kosciola w Leeds 🙂
    Bylam i rozmawialam z proboszczem ale sie nic nie dowiedzialam a mam pare pytan 🙂

tonieja
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    achna wrote:

Bylam i rozmawialam z proboszczem ale sie nic nie dowiedzialam a mam pare pytan 🙂

no to te nauki beda chyba niezbyt skuteczne?

EMK
    Participant

Nauki wlasnie trwaja. W najblizsza sobote odbedzie sie trzecie spotkanie ( spotkan jest 5). Bardzo dziwne, ze proboszcz nie udzielil zadnych informacji.

achna
    Participant

Alez udzielil! Powiedzial ze mam wziac biuletyn a tam wszystko jest napisane 🙂 Tyle ze wlasnie po przeczytaniu informacji z biuletynu przestalam miec pojecie o co chodzi 🙂
    No ale juz bylam w sobote, dowiedzialam sie wiecej, takze juz wiem na czym stoje/stoimy 🙂
    Tak czy siak dziekuje za zainteresowanie

Wyświetlanych postów: 4 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.