Strona główna Działy Prawo Tłumacz przysięgły

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    galaktyczny motyl
    Participant

Cześć,

poszukuję biura tłumaczeń przysięgłych gdzieś w West Yorkshire. Słyszałem, że podobno jest przynajmniej jedno polskie biuro w Leeds. Czy ktoś z was zna adres?
    Zależy mi na czasie i cenie więc szukam tłumacza przysięgłego tutaj na miejscu w Anglii i najlepiej Polaka bo podobno mamy tańsze usługi.

P.S. Uprzedzając wszelkie docinki moderatorów i adminów tego forum, korzystałem nie raz z opcji "szukaj" 😀 ale nie znalazłem odpowiedzi na to pytanie.

cheeky girl
    Participant

Ale bym przegapila klienta 😉

Masz wiadomosc na priva 😀

Dzieju
    Participant
    ”cheeky wrote:

A to juz jest pseudo reklama 😉

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Dzieju wrote:

”cheeky wrote:

A to juz jest pseudo reklama ;)[/quote]

🙄 🙄 🙄 🙄

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    ”cheeky wrote:

Dzieju wrote:

”cheeky wrote:

A to juz jest pseudo reklama ;)[/quote]

🙄 🙄 🙄 :roll:[/quote]
    Ale nie patrz tak na mnie 🙁
    tak tylko zauwazylem 😉

v-tec
    Członek

Cheeky może dasz jakiś banerek albo chociaż ogłoszenie, więcej klientów znajdziesz?

cheeky girl
    Participant

v-tec wrote:

Cheeky może dasz jakiś banerek albo chociaż ogłoszenie, więcej klientów znajdziesz?

Ogloszenie i baner firmy pojawia sie co jakis czas na glownej stronie, a poza tym jest tez pelno plakatow w calym Leeds 😉

cyklop
    Participant

jakos malo tych ogloszen widac w calym leeds 😀

cream
    Participant

A czy ktos sie orientuje czy/jak mozna zdobyc uprawnienia tlumacza przysieglego tutaj w anglii? Moze jakis kurs albo college?

nowy.sacz
    Członek

Jeśli poszukujecie tłumacza przysięgłego ewentualnie chcecie przetłumaczyć tekst na język obcy albo z obcego na polski to proponuję kompetentne biuro tłumaczeń Diunia. Rewelacyjna obsługa, przetłumaczyli mi teksty oraz dokumenty zawodowe (w tym CV) w niezwykle zwięzłym terminie, co było niesłychanie ważne, bo odjeżdżałem zagranicę do pracy. 100% satysfakcja gwarantowane. Gorąco polecam.

dawidadamek90
    Participant

Witam. Bardzo polecam biuro tłumaczeniowe lingua-lab[/url]. Bogata oferta różnorodnych języków (europejskie, azjatyckie, skandynawskie, bliskowschodnie).

Giggs
    Participant

Wybór tłumacza przysięgłego wcale nie jest taki prosty jak się wydaje, bo na rynku jest ich naprawdę sporo. Ja jednak mam w tym niemałe doświadczenie, bo za czasów kiedy pracowałem w Wielkiej Brytanii musiałem sporo dokumentów przepisać na język angielski. Bardzo w tym czasie pomógł mi tłumacz przysięgły z Krakowa – tutaj do niego kontakt http://tlumaczprzysiegly.krakow.pl/kontakt/ . Z czystym sumieniem mogę go Wam polecić 😉

Wyświetlanych postów: 12 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.