Strona główna Działy Śmietnik Nasz kolejny sukces! Jesteśmy w TV POLONIA!

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    fatamorgana
    Participant

Dla wszystkich zainteresowanych ciekawa informacja:

Nasz pierwszy materiał typowo reportażowy przygotowany pod kątem szerszej emisji- czyli dla odbiorców innych niż tylko w Leeds, został bardzo dobrze przyjęty i oceniony przez TVP (TV Polonia) i został już wraz z rozmową w studio naszego reportera nagrany i przygotowany do emisji na tymże kanale. Nagranie w studio TVP w Warszawie odbyło się w ostatni poniedziałek- 11.02.
    [b:7fc516ac99]Emisja odbędzie się dnia 21.02, czwartek o godz. 20:35 czasu polskiego, program "Z daleka a z bliska", TV Polonia.
    [/b:7fc516ac99]

Podjęliśmy także współpracę z TV Polonia i nasze materiały reportażowe jeszcze nie raz zagoszczą na łamach tej publicznej telewizji.

Emisja u nas- równiez wkrótce- materiał będzie w dwóch wersjach- tej naszej- rozszerzonej, oraz telewizyjnej- z zapisem w studio.
    Serdecznie zapraszamy, zwłaszcza ze tematyka dotyczy coraz większej liczby Polaków w UK a zagadnienie jest na czasie.

Pozdrawiamy.

fatamorgana
    Participant

No i poszło!
    Myślę, ze jest się z czego cieszyć, bo wszystko wypadło naprawdę dobrze- znajomi przysłali swoje oceny.

Najwazniejszy jest jednak fakt, że tak szybki debiut w TVP nam się udał i że długo na to nie musielismy na to czekać.
    No i poza tym, ruszamy już z nastepnym projektem.
    Cieszymy się pomimo braku wpisów (czyżby nikt się nie cieszył, że w końcu ktoś z Leeds zaniósł nasze, polskie sprawy do publicznej TV?).
    Póki co, to Polacy zamieszkali w Polsce chyba lepiej doceniają ten fakt. 😕

Pozdrawiam.

rollingstone
    Członek

a moze byscie tak wkleili ten filmik, to sie wypowiemy, chyba ze sadzisz ze kazdy ma dostep do TV Polonia, not 😆

dafunkonline
    Participant

przepraszam.. czy data i czas projekcji były podane wcześniej ?
    fata ! majstrowałeś coś w tym pierwszym poscie ???
    o ile sobie dobrze przypominam to była tylko zapowiedź, że ktoś coś gdzies wysłał i że będzie emisja, ale daty i godziny nie było.. ani kanału

Malgon
    Participant

ja ogladalam wczoraj i musze prezyznac ,ze calkiem neizle to wyszlo.
    Chco ogladalam tylko fragment – m.in. wywiad z Alkiem.
    Ladnie przygotowane i opracowane, Alek widac,ze sie przygotowal.

Choc myslalam,ze bedzie wiecej materialu (czyt. wiecej niz jedna historia pokazana/omowiona) Ale generalnie tak trzymac!

Marta Klecz
    Członek

Ja tez obejrzalam i musze przyznac szczeke musislam podnosic z podlogi…

Chyba pierwszy raz w zyciu pochwalic musze Alka.

Wypadl lepiej niz niejeden z naszych polskich politykow 😉

Gratuluje i ciesze sie bardzo

(Ten drugi gosciu obok Alka siedzacy wypowiadal sie jak skonczony kretyn…pomamlal wyburknal cos zupelnie bezsensu….
    Alek- jak ten gosciu cie irytowal to sie wcale nie dziwie…
    Zadziwil mnie jak powiedzial ze wyjezdza czesto bez przygotowania…pomyslalam sobie- pewnie, jak wiekszosc tych biednych polskich zagubionych istot …. ktore bez jezyka i zielonego pojecia o swiecie…
    Ten pan napewno nie zdaje sobie sprawy ze wlasnie Polacy z najwieksza sila wybijaja sie na tle tutejszego spoleczenstwa … rrrrrr…)

🙂

Alek- widac zes sie przygotowal

Dzieju
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Marta wrote:

Ja tez obejrzalam i musze przyznac szczeke musislam podnosic z podlogi…
    Chyba pierwszy raz w zyciu pochwalic musze Alka.

Skoro Ty nawet chwalisz, to znaczy ze minelo mnie cos wielkiego…

Nie wiecie czy mozna znalezc ten program gdzies na necie??

Sandgirl
    Członek

http://leeds-manchester.tv/view/47/moi-sasiedzi-mnie-napadli/

Wg mnie tez wykonanie na 5+.
    Tak trzymac! 🙂

Dzieju
    Participant

Zgadzam sie, profesjonalna robota.
    Gratuluje sukcesu !!

ewuski
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

http://leeds-manchester.tv/view/47/moi-sasiedzi-mnie-napadli/

Wg mnie tez wykonanie na 5+.

Zgadzam sie, dobry material. Plynnie zmontowany, komenatrze ladnie sie wpisuja w calosc.

Moze tylko opowiesc glownego "bohatera" zajmuje zbyt duza czesc filmu. Rozdzielilabym ja np. pytaniami dziennikarza albo faktami nt. zdarzenia lub dzilenicy. Ograniczyloby to pewna monotonnosc wypowiedzi i dodalo troche akcji.

fatamorgana
    Participant

To i tak jest mała część tego co zostało nagrane.
    Materiał był kręcony z uwzględnieniem przeznaczenia- dla TV Polonia, więc dlatego nie ma tam ujęć przeplatanych pytaniami- wypowiedzi zostały połączone.
    Ogranicza nas zarówno czas, jak i przepustowość łączy, na których możecie potem to oglądać. 😉

Wyświetlanych postów: 11 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.