Strona główna Działy Hobby Galeria leeds-manchester.pl

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    scarface
    Członek

Witam
    Zapewne znajdzie sie tutaj sporo osob ktore, fotografuja, fotografowaly lub zaczynaja fotografowac mam tu na mysli cyfrowki analogi i tego rodzaju staff. Podejrzewam tez ze kazdy z was nie istotne czy jego przygoda z aparatem trwa kilka lat czy zaczela sie niedawno kiedy to kupil sobie pierwszy aparat i nagle poczul chec fotografowania napewno moze sie pochwalic kilkoma fajnymi zdieciami.
    Tego wlasnie dotyczy moje pytanie. Napewno wielu z was, przynajmniej raz zajrzalo na galerie serwisu leeds-manchester.pl chcial
    bym zebyscie wyrazili swoje zdanie na ten temat czy wam sie podoba czy badz nie?
    Czekam na wasze opinie i wypowiedzi

scarface

Asix
    Participant

głos w tej kwestii został już wyrażony – proponuje jednak nie czytać tych wzajemnych oszczerstw, jako że nie zostały podparte obiektywną krytyką, ani argumentacją 😉 Ani chyba wiedzą 😉

scarface
    Członek

Jak widac jestem swierzaczkiem w Leeds i na forum. Moze zdrdzisz gdzie o tym moge poczytac. Z checia oddam sie lektorze.

scarface

fatamorgana
    Participant

Cieszę się, że w końcu ktoś merytorycznie podchodzi do sprawy, a ponieważ juz kilka osób wyraziło chęć wzbogacenia galerii o swoje zdjęcia, zatem…
    Niniejszym tworzymy mozliwość zamieszczania zdjęć naszych czytelników, oraz specjalny, osobny dział dla Was, gdzie będziecie mogli pokazać zdjęcia o tematyce innej- dowolnej.
    Ponieważ nie chcielibyśmy, aby galeria był to jeden wielki zbiór fotek na każdy temat (od tego są prywatne stronki i serwery foto), zatem przesyłamy zdjęcia pochodzące z rejonu Anglii północnej[/b:97c2ee36f8]- zwłaszcza z miejsc, które jeszcze nie mają zdjęć- a jest jeszcze kilka takich działów tematycznych.

Kilka uwag technicznych dla chętnych do przesyłania zdjęć:
    1. zdjęcie nie powinno przekraczać wielkośći 200 Kb
    2. rozdzielczość minimalna to 800×600
    3. jednorazowo prosimy przesyłać max. 10 zdjęć
    4. autor musi przesłać wraz z pierwszymi zdjęciami tekst o treści:
    "Oświadczam że jestem autorem załączonych zdjęć i posiadam do nich pełnię praw autorskich, zaś zdjęcia nie naruszają praw ani prywatności osób trzecich."
    Podpis (imię i nazwisko).
    5. zdjęcie musi być poprawne technicznie (nieostre i prześwietlone odrzucamy), nie przyjmujemy też zdjęć z ludźmi na pierwszym planie. Interesują nas zdjęcia pokazujące Anglię północną[/b:97c2ee36f8]. Zastrzegamy sobie prawo ostatecznego wyboru zdjęć do galerii.
    6. zdjęcia prosimy nadsyłać na adres:
    alexado13@yahoo.co.uk[/b:97c2ee36f8]
    W temacie proszę wpisać: FOTO-GALERIA (lub INNOŚCI- gdy zdjęcia sa z innej tematyki)
    Zdjęcie powinno posiadać krótki opis, czyli nazwę miasta/miejscowości lub miejsca, gdzie zostało wykonane.
    Ze swej strony zapewniamy ochronę danych autora oraz nierozpowszechnianie jego zdjęć bez zgody.

Wkrótce tez wprowadzimy konkursy na najciekawsze zdjęcia zarówno z galerii, jak i z każdego kwartału roku (jeśli będzie tego więcej- każdego miesiąca).

Pozdrawiam.

P.S. Galeria serwisu, w przeciwieństwie do stron internetowych foto, jest czymś, co się wciąz tworzy i nie jest ona ograniczona do określonej liczby zdjęć. Aby była coraz większa i ciekawsza- teraz równiez Wasza w tym głowa. 🙂

scarface
    Członek

Swietnie ze cos takiego powstanie.
    Uwazam ze jest grono ludzi ktore chcialo by sie pochwalic naprawde dobrymi zdieciami.
    Powiedzmy sobie szczerze galeria na leeds-manchester.pl jest [u:4b41d1002d]mizerna[/u:4b41d1002d]. Ja tez pstrykam amatorsko od pewnego czasu i zdaje sobie sprawe ze to nie do mnie nalezy krytyka ale uwazam ze [u:4b41d1002d][b:4b41d1002d]KONICA MINOLTA DYNAX 7D [/b:4b41d1002d][/u:4b41d1002d]i [u:4b41d1002d][b:4b41d1002d]Adobe Photoshop 7.0 CE [/b:4b41d1002d][/u:4b41d1002d]to dwa narzedzia o ogromnej sile i mozna przy ich pomocy osiagnac naprawde duzo lepsze wyniki !

Asix
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    fatamorgana wrote:

5. zdjęcie musi być poprawne technicznie

trzeba bedzie troszke zmodyfikowac istneijaca galerie… 😉

olo
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    scarface wrote:

Powiedzmy sobie szczerze galeria na leeds-manchester.pl jest [u:9e8d4b1649]mizerna[/u:9e8d4b1649]. Ja tez pstrykam amatorsko od pewnego czasu i zdaje sobie sprawe ze to nie do mnie nalezy krytyka ale uwazam ze [u:9e8d4b1649][b:9e8d4b1649]KONICA MINOLTA DYNAX 7D [/b:9e8d4b1649][/u:9e8d4b1649]i [u:9e8d4b1649][b:9e8d4b1649]Adobe Photoshop 7.0 CE [/b:9e8d4b1649][/u:9e8d4b1649]to dwa narzedzia o ogromnej sile i mozna przy ich pomocy osiagnac naprawde duzo lepsze wyniki !

hehehe uważaj scarface co piszesz bo jest tu tu taki co cię nie zaprosi na wystawę jak będziesz źle mówił o jego zdjęciach 😈

Może kiedyś się przyłączę do to tego projektu.
    Może
    Kiedyś

jackyl
    Participant

olo wrote:

scarface wrote:

Powiedzmy sobie szczerze galeria na leeds-manchester.pl jest [u:d6aae228ba]mizerna[/u:d6aae228ba]. Ja tez pstrykam amatorsko od pewnego czasu i zdaje sobie sprawe ze to nie do mnie nalezy krytyka ale uwazam ze [u:d6aae228ba][b:d6aae228ba]KONICA MINOLTA DYNAX 7D [/b:d6aae228ba][/u:d6aae228ba]i [u:d6aae228ba][b:d6aae228ba]Adobe Photoshop 7.0 CE [/b:d6aae228ba][/u:d6aae228ba]to dwa narzedzia o ogromnej sile i mozna przy ich pomocy osiagnac naprawde duzo lepsze wyniki !

hehehe uważaj scarface co piszesz bo jest tu tu taki co cię nie zaprosi na wystawę jak będziesz źle mówił o jego zdjęciach 😈

Może kiedyś się przyłączę do to tego projektu.
    Może
    Kiedyś[/quote]

bana Ci zniesli? ;))

olo
    Członek

hehehe

Trzeba by było zapytać banującego 🙂

Sam robię trochę fotki i pomimo iż nie trawię banującego nie znaczy to że nie mogę się do czegoś przydać.

3mlgratis
    Participant

A na jaki adres te zdjęcia wysyłamy?

Anonim
    Gość

a tak na marginesie… skoro administratorzy i moderatorzy sa tacy skorzy do banowania i do wylapywania niegrzecznych postow, dlaczego pozwalaja na opis zdjecia 'kolorowe rewiry’??? przeciez to strasznie obrazliwe a ja jako osoba przeciwna rasizmowi czuje sie bardzo urazona takim okresleniem przedstawicieli innych ras. czy w ogole mozna sie spodziewac jakiejs reakcji, czy to normalne na tym portalu? 🙄

jacek-jestem
    Participant

Ja bym się raczej żadnej reakcji nie spodziewał. Tym bardziej że to jest pierdoła i mało z rasizmem ma wspólnego.

olo
    Członek

jacek-jestem wrote:

Ja bym się raczej żadnej reakcji nie spodziewał. Tym bardziej że to jest pierdoła i mało z rasizmem ma wspólnego.

Pierdoła?
    Nie sądzę żeby określenia rasistowskie były pierdołami.

Niestety na tym forum rasizmu jest dużo.

Anonim
    Gość

jacek-jestem wrote:

chybas z byka spadl… okreslenie 'kolorowy’ jest bardzo obrazliwe. nazwij tak africana albo azjate a wyladujesz w sadzie kolego…

derailed
    Participant

alyna666 wrote:

a tak na marginesie… skoro administratorzy i moderatorzy sa tacy skorzy do banowania i do wylapywania niegrzecznych postow, dlaczego pozwalaja na opis zdjecia 'kolorowe rewiry’??? przeciez to strasznie obrazliwe a ja jako osoba przeciwna rasizmowi czuje sie bardzo urazona takim okresleniem przedstawicieli innych ras. czy w ogole mozna sie spodziewac jakiejs reakcji, czy to normalne na tym portalu? 🙄

A skąd wiesz że ten ktoś ma na myśli kolorowych ludzi???

Może chodzi mu o krajobraz??? 😉

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.