Strona główna Działy Hobby CAPOEIRA

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    capoerista
    Participant

Witam wszystkich!
    Chcialbym was zachecic do trenowania Capoeira jest to Brazylijska sztuka walki polaczona z tancem, muzyka i spiewem. Trenuje Capoeira 5 lat. Mieszkam obecnie w Huddersfield i chcialbym tam otworzyc grupe. Treningi beda kosztowac 2 funty gdyz za wynajem sali trzeba placic. Zapraszam wszystkim bez wzgledu na wiek czy plec. Osoby zainteresowane prosze na odpowiedz do ponizszego posta.
    Pozdrawiam 🙂 ❗

virgojavier
    Członek

Trenowalem capoeira bardzo dawno temu przez jakis rok we Wroclawiu z grupa Capowrocek… obecnie Iuana.
    Mieszkam w Batley i jestem bardzo zainteresowany Twoim pomyslem.
    Prosze o kontakt na gg: 1850225.

Łukasz

julka
    Participant

Jakie dni tygodnia wchodza w gre??

capoerista
    Participant

jejku to jestem teraz pozytywnie zaskoczony:)

jakie dni tygodnia hmmmm….. dzisiaj ide do ksiedza porozmawiam dokladnie o salce do wynajecia. Mysle, ze najelpiej bedzie sroda- czwartek ale to juz od was tez bedzie zalezalo. We wtorki trenuje japonskie jujitsu tak wiec mozna urozmaicac treningi goscmi z zewnatrz. W sumie teraz dostalem zaproszenie na prowadzenie treningu dla grupy cwiczacej filipinski kick boxoing czy cos takiego 😛
    dzieki wam,ze w ogole ktos odpowiedzial na posta i jest zainteresowany. Chwilowo komputer mam w naprawie a o szczegoly podam wam w piatek na forum.
    Mam nadzieje do szybkiego zobaczenia 🙂
    Pozdrawiam ❗

capoerista
    Participant

Capoeira. Jezeli nadal ktos jest zainteresowany to treningi rozpoczna sie za dwa tygodnie prawdopodobnie czwartek(nie jestem jeszcze pewny) k. godziny 18 do 20 badz 19-21. Jezeli sala bedzie platna to koszt treningu 2,5 £ jezeli bezplatna to symboliczny1 £. Goraco zapraszam 🙂

ewelin
    Participant

jak długo się jedzie z Huddersfield do Leeds autobusem ❓ bo ja też bym chciała spróbować, mam nadzieję, że jeszcze się umiem jakoś poruszać…inaczej niż chodząc i się nie połamię… przydałoby się trochę rozruszać…

Criz
    Participant

Autobusem ponad godzinę (First przez Bradford 1:20 jesli sie nie mylę – zdecydowanie odpada Arriva która jedzie przez pól Anglii) ale chyba lepiej pociągiem – ok 40 minut.
    Jeśli salka "u księdza" koledze wypali, to polski kościół jest bardzo blisko railstation i busstation – ok 5 minut drogi.

Pozdrawiam

capoerista
    Participant

transport- pociag okolo 20 minut koszt okol 3 # w dwie strony. A z dworca do salki "u ksiedza" sa 2 minutki i bardzo latwo trafic. Jutro pisze podanie do rady parafialnej 😀 w sprawie salki ale mam nadzieje ze bedzie ok. Jezeli nie to jest jeszcze w sport center sala do wynajecia i tez jest ok.

ewelin
    Participant

z tym pociągiem to niebyło by tak źle… to tak na 18 mogło by być… a trzeba się tam dużó rozciągać :P:P:P bo ja nie lubię za bardzo 😉 8) 🙂

capoerista
    Participant

rozciagac hmmm no wypadalo by troszke. ale damy rade i nie bedzie tak zle. Jutro napisze dokladnie terminy i godziny treningow 🙂

ewelin
    Participant

ok a dużo chętnych ❓ czy tylko ja jak narazie ❓ 🙄

capoerista
    Participant

chetni sa bo jeszcze zamiescilem sie na huddersfield.pl i mam jakis odzew. W ogole troszke jeszcze zwlekam z salka bo chce aby sie wiecej ludzi zglosilo to zawsze wynajem salki bedzie tanszy jezeli bedzie platny oczywiscie. Mialem dzisiaj zaniesc podanie o salke ale wypadlo mi pare spraw i jutro zrobie to na 100%

ewelin
    Participant

ok to czekam na dalsze wieści.

Pozdrawiam 😉

capoerista
    Participant

Witam!
    po dlugim czasie nieobecnosci pisze.
    Mam salke w Sport Centre.
    Jezeli nadal ktos chce trenowac capo to prosze o odp na posta badz kontakt na pm.
    Potrzebuje ludzi ktorzy deklarujac sie przyjda na 100% gdyz godzina za salke kosztuje 20 f a nam potrzebne sa dwie godziny.
    Cena bedzie zalezna od liczby osob chetnych do cwiczenia
    Pozdrwiam 🙂

Capricorn
    Participant

W dniach 02-04 maja 2008 w Wakefield odbędą sie warsztaty oraz pierwsze w West Yorkshire batizado. Goście specjalnym tej bardzo ważnej dla nas imprezy będzie pochodzący z Brazylii Master Nem oraz instruktorzy z Europy. Będzie to wspaniała okazja do podpatrzenia i bliższego poznania tej brazylijskiej sztuki walki będącą kombinacją imponujących kopnięć i akrobacji oraz jakby tanecznych ruchów i tricków połączonych z rodowitą brazylijską muzyką wykonywaną na żywo przez uczestników.

Więcej informacji na temat treningów regularnie odbywających się w Wakefield i Leeds oraz czasu odbywania się imprez można znaleźć na stronie http://www.capoeirayorkshire.co.uk

Wszystkich serdecznie zapraszamy.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.