Strona główna Działy Hobby Już za 4 miesiące

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    petel87
    Członek

Germańscy oprawcy stoczą bój z naszymi. I tutaj pytanie. Gdzie ja ten mecz w leeds obejrzę? Potyczkę z Czechami musiałem oglądać na sopcascie. Ktoś coś wie na temat organizacji pubów w leeds konkretnie pod polaków? No i czy znajdą się ludzie potrafiący porządnie podopingować i stworzyć odpowiednią atmosferę?
    Wahania me stąd, iż nie wiem czy spędzić ten czas w Polsce czy w Leeds, gdzie nie znam żadnego Polaka?

Baggins
    Participant

niedawno byl gdzies artykul, ze chcac zapewnic sobie pelen pub wlasciciele beda wlasnie transmitowac mecze Polski. tylko szkoda ze graja tak bez wyrazu 🙁

cyklop
    Participant

na pewno bedzie transmisja w polskim pubie przy kosciele ,adres i mapke dojazdu znajdziesz na glownej stronie leeds.pl,jesli nie chcesz to wystarczy zapytac kilka dni wczesniej w pubie w okolicy to powiedza na pewno 😀 😀 8)

ewelin
    Participant

dla pocieszenia od niedawna, żeby wejść do polskiego klubu trzeba mieć kartę członkowską – więc nie wiem, czy tam obejrzysz ten meczol…
    wproś się jakimś polakom, którzy mają polish tv na chatkę 8) 😉 😛

cyklop
    Participant

faktycznie slyszalem cos o tych kartach czlonkowskich ,ciekawi mnie czy sa platne i dla kogo wystawiane ,moze to nastepny sposob na wyciagniecie gotowki ,maja ponoc zlikwidowac i ochrone w soboty bo za droga i nikt sie nie bije ,haa takie ploty slyszalem nie wiem czy prawda bo nie sprawdzone,pozdro 😀

kdssi648
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

na pewno bedzie transmisja w polskim pubie przy kosciele )

W polskim pubie czytaj MORDOWNI

ewelin
    Participant

czemu od razu mordowni ❓ 🙄

fatamorgana
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    cyklop wrote:

faktycznie slyszalem cos o tych kartach czlonkowskich ,ciekawi mnie czy sa platne i dla kogo wystawiane ,moze to nastepny sposob na wyciagniecie gotowki ,maja ponoc zlikwidowac i ochrone w soboty bo za droga i nikt sie nie bije ,haa takie ploty slyszalem nie wiem czy prawda bo nie sprawdzone,pozdro 😀

Sądziłem że to szerzej jednak wyjaśnisz wszystkim zamiast pisać o plotach.
    Taaa, na pewno chodzi o wyciągnięcie gotówki…
    Przecież o nic innego nie może chodzić!
    😕 😈

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.