Strona główna Działy Hyde Park Pisze prace na temat doswiadczen pracownikow hoteli, barow

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    haniaj.
    Participant

kawiarni, restauracji i pubow. Jesli pracujecie albo pracowaliscie w takich miejscach w W. Brytanii, to mam prosbe wielka do Was o pomoc w moich badaniach. Szukam osob z wielu regionow, ktore by wypelnily moja ankiete, dlatego prosze o pomoc forumowiczow. Ankieta nie jest zbyt dluga. Przewiduje 5-8 minut na jej wypelnienie.

Oto link: http://www.survey.bris.ac.uk/bournemouth/hjanta

Chetnie odpowiem na wszelkie pytania, jesli macie. I komentarze tez sie przydadza, nawet jesli macie niefajne wspomnienia z hoteli…;)

Dzieki! Hania

julka
    Participant

Jest tylko jedna niescislosc- trzeba koniecznie podac TERAZNIEJSZA prace w hotelarstiwe, nawet jesli sie juz w tej branzy nie pracuje…

haniaj.
    Participant

Podziekowania wszystkim, ktorzy poswiecili czas i wypelnili ankiete ! Dzieki, Julka, za komentarz. Ankieta bedzie dostepna przez nastepne 2 tygodnie, jesli znajda sie jakos nowe osoby, ktore zechca ja wypelnic.

Dzieki wielkie 😉 Pozdrawiam, Hania.

Minek
    Członek

Czy zamierzasz gdzieś opublikować wyniki ankiety?

haniaj.
    Participant

Ankiety sa potrzebne do pracy doktorskiej. Nie bedzie to opublikowane w czasopismach , jesli o to ci chodzi.

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.