Strona główna Działy Babski kącik czy ktos moze polecic naprawde dobrego fryzjera w Leeds

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 106)
  • Autor
    Wpisy
    ela1981
    Participant

no ale dziewczyny cena idzie w parze z jakoscia, bo tylko glupi chcialby pracowac za darmo majac doswiadczenie czy fach w reku

kazdy chce wszystko jak najtaniej, ale tanio nigdy nie bedzie oznaczac dobrze, bo zawsze w przypadku drozszej ceny mozna uzyskac lepsza jakosc, choc w przypadku uslug to i specjalista za fure kasy moze niezle spaprac glowe

Anonim
    Gość

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    edysiaa wrote:

dora750 wrote:

Ja chodzę do Toni&Guy i nie jest tanio wcale, płacę 28 funtów. Za to koleżanki mieszkające w Skipton idą do salonu niefirmowego płacąc 30 funtów. Więc nie mogę narzekać 😉

Są na forum różne fryzjerki, które dojeżdżają do domu, nie trzeba więc daleko szukać. Pewnie dużo nie skasują za podcięcie 🙂

W salonnie Luiza na kosztuje od 10-do 15£[/quote]

Ja swojego stylisty nie mam zamiaru zmieniać 😉

Sandgirl
    Członek

ok – ja rozumiem. ale ja chce TYLKO proste podciecie. zadnej stylizacji, pazurkow, cieniowania czy co tam jeszcze fryzjerzy wymyslaja.

luska
    Participant

NikaP wrote:

Co sadzicie o salonie fryzjerskim "Anette" na Armley?

NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!OBCIELA MNIE STRASZNIE!!!!!!!!!!!1

Anonim
    Gość

Blades , numer moge podac Ci na priwa , zdecydowanie sa dobrzy i nie maja kosmicznych cen 🙂 to angielski salon

Indra
    Participant
    polakwleeds
    Członek

luiza saloon hearhills lane leeds

gary
    Participant

Ostatnio bylem w salonie Anette na Armley .Fakt,jestem wymagajacym klientem ale niestety PORAZKA NA CALEGO.Nie polecam.[/size:ff234c6679][/size:ff234c6679][/size:ff234c6679]

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 106)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.