Strona główna › Działy › Babski kącik › czy ktos moze polecic naprawde dobrego fryzjera w Leeds
A tak na temat, to dlaczego tak wszystkim zalezy na polskich fryzjerach????
Czy z angielskimi jest cos nie tak? 😉
Ja bym ci polecila dobrego fryzjera, ale to sami Anglicy 😀 Wiec…cisza…………………..
O przypomnialo mi sie, wczoraj poznalam polska fryzjerke, ale to nie High Street, a raczej Harehills Lane 😉 (b.sympatyczna, ale jak obcina to nie mam pojecia,!!!)
Salon Luiza na Harehills Lane. Bardzo wielu moich znajomych korzysta z jego uslug. Zawsze zadowoleni.
hej
prosze o polskich fryzjerow bo jednak sa lepsi od angielskich, przynajmniej z mojego doswiadczenia tak wynika,
Warto pamietac ze nie wolno uogolniac!!
jak mozesz to polec mi Anglika !
chodzi mi tylko o "dobrego fryzjera"…
Wielkie dzieki
pozdrawiam
The Hairdresser
78, Street Lane, Leeds, West Yorkshire LS8 2AL
Tel: 0113 269 8522
mnie zawsze obcina Denise…ale raczej wszyscy fryzjerzy wydaja sie ok. 😀
hej
prosze o polskich fryzjerow bo jednak sa lepsi od angielskich, przynajmniej z mojego doswiadczenia tak wynika,
Warto pamietac ze nie wolno uogolniac!!
jak mozesz to polec mi Anglika !
chodzi mi tylko o "dobrego fryzjera"…
Wielkie dzieki
Polskich? To Ty sie przyjdzyj jak wygladaja Polski a jak Angielki.
Polki wygladaja srednio [maxymalnie] a byle gruba angielka ma tak obciete wlosy ze robi wrazenie. Nie mowie juz o tych ladnych angielkach ktore wygladaja jak w magazynu Holywood, ktorym Polki nie dorownuja fryzurami ani przez moment. Jesli chodzi o facetow to roznica juz jest mniej zauwazalna.
Rada dla Polek: rozgladnijcie sie dookola. Zobaczcie przecietne angielki majace fantastycznie przyciete wlosy. Jestescie piekniejsze ale niestety gorzej obciete.
toni&guy..ten blizej marketu….mowimy o dobrych fryzjerach, ktorzy czesto bywaja na doszkoleniach (czy chce polskiego fryzjera, ktory ostatnie szkolenie mial 10 lat temu?!…zawody typu fryzjer, kosmetyczka itp. wymagaja moim zdaniem nieustannego szkolenia…przeciez ciagle cos nowego wyskakuje na rynku)…pokazach itp…
jak ktos poszukuje polskiego fryzjera to ja sie zawsze zastanawiam czy ma na mysli DOBREGO…czy TANIEGO…
wystawianie zlej opinii jakiemukolwiek salonowi czy to pl czy angielskiemu nie powinno miec miejsca, bo tak naprawde nie wiemy co za usluga miala miejsce dlczego klient nie jest zadowolony, czy nie jest to zwykla zlosliwosc?! czy jak juz krytykujecie kogokolwiek moglibyscie robic to konstruktywnie i obiektywnie?
…a ja swojej zonie sam farbuje wlosy 🙂
a co:)
Hej wszystkim !
mam pytanie czy ktos moze polecic napradwe dobrego fryzjera/fryzjerke pochodzenia polskiego, pracujacym w salonie lub rownie dobrze w domu. Ja wiem ze wszyscy sa dobrzy ale mi chodzi o naprawde fachowca z prawdziwego zdarzenia (takiego z High street)
moze ktos z Was kozrystal a uslug Fryzjerskich pana Tomasza,ktorego ogloszenia mozna bylo znalesc w harehills w call center?! jesli tak to bedziecie wiedziec o co chodzi!
nie trudno jest znalesckogos przez ludzi, kolezanki itd, ale trudno jest znalesc kogos z opinia szczera i bezstronna…
czekam i dziekuje z gorymartitaurus
Bardzo fajna fryzjerka (kosmetyczka też niczego sobie) Salon fryzjerski Shine 😀 warto spróbować miła profesjonalna obsługa i przystępne ceny 🙂 polecam
P.S wiem że to nie czarna lista ale M.Kral i Luisa nie polecam sorry nie maja pojęcia o fryzjerstwie nie mówiąc o dobrych manierach 🙂
Witam wszystkich którzy potrzebują fryzjera i tych którzy juz go nie potrzebują:D (bo albo wyłysieli hehe albo niedawno korzystali z jego usług).
Osobiście nie polecam M.Kral na Beeston ale nie dlatego z chodzi o jakość usług ale podejście do klienta… Normalnie żałosne… Nie jestem wymagający jesli chodzi o fryzurę. Tylko, że panie z tego salonu nie raczą obslugiwac wszystkich klientów bo one to sobie życzą żeby ktoś się umawiał do fryzjera z tygodniowym wyprzedzeniem A moja wizyta u fryzjera trwa nie więcej niż pół godziny. To nie Polska droga obsługo z salonu na Beeston. Przychodzę i skoro nie ma klientów to dlaczego nikt mnie nie chce obsłużyć? Takie sytuacje miałem 2 razy. Za trzecim razem udałem się na 152 Haerhills Lane do salonu Luiza. Mogę pochwalić za obsługę. bardzo miło i rzetelnie. Poczekałem 10 min w kolejce i od ręki zostałem obcięty bez jęczenia że trzeba sie umawiać… I to mi się podoba. Pozatym bardzo miło sie rozmawiało. Mimo, że fryzjer nie był wcale Polakiem co mi się na początku wydawało:)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i obsługę z Luizy Tak trzymać a reszta powinna brać z nich przykład!!
PS. A na Beeston nigdy więcej nie pójdę mimo, że mam bardzo blisko tam z Holbeck:) za te ich głupie maniery. Klient nasz Pan… 🙂 😆
Witam wszystkich którzy potrzebują fryzjera i tych którzy juz go nie potrzebują:D (bo albo wyłysieli hehe albo niedawno korzystali z jego usług).
Osobiście nie polecam M.Kral na Beeston ale nie dlatego z chodzi o jakość usług ale podejście do klienta… Normalnie żałosne… Nie jestem wymagający jesli chodzi o fryzurę. Tylko, że panie z tego salonu nie raczą obslugiwac wszystkich klientów bo one to sobie życzą żeby ktoś się umawiał do fryzjera z tygodniowym wyprzedzeniem A moja wizyta u fryzjera trwa nie więcej niż pół godziny. To nie Polska droga obsługo z salonu na Beeston. Przychodzę i skoro nie ma klientów to dlaczego nikt mnie nie chce obsłużyć? Takie sytuacje miałem 2 razy. Za trzecim razem udałem się na 152 Haerhills Lane do salonu Luiza. Mogę pochwalić za obsługę. bardzo miło i rzetelnie. Poczekałem 10 min w kolejce i od ręki zostałem obcięty bez jęczenia że trzeba sie umawiać… I to mi się podoba. Pozatym bardzo miło sie rozmawiało. Mimo, że fryzjer nie był wcale Polakiem co mi się na początku wydawało:)
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i obsługę z Luizy Tak trzymać a reszta powinna brać z nich przykład!!
PS. A na Beeston nigdy więcej nie pójdę mimo, że mam bardzo blisko tam z Holbeck:) za te ich głupie maniery. Klient nasz Pan… 🙂 😆
Ja bym raczej powiedziala, ze to zachowanie typowo angielskie 😀 Bo to w Angli w wiekszosci przypadkow trzeba sie umawiac na spotkanie/widzenie z wczesniejszym conajmniej tygodniowym wyprzedzeniem 😉
Jesli chodzi o cos wyjatkowego to polecam fryzjerke z Armley…
Jak wrocilem od niej do domu to mnie wlasna dziewczyna nie poznala!!!
Rozumiem ze za pare funtow nie zrobi mi na glowie fryzury stulecia ale przynajmniej nalezalo sie minimalne przylozenie do wykonywanej pracy…a nie rozmawianie z chlopakiem i patrzenie w okno lub na papuge skrzecaca w oknie…
Po takiej wizycie meczylem sie w domu przez nastepne 2 godziny zeby wlosy doprowadzic do stanu w jakim moglbym sie pokazac publicznie…
Takze po ostatniej wizycie u Pani K. lekko sie zdziwilem…nie polecam jej nowej pracowniczki, ktora machaniem rekami chciala cos wyczarowac na mojej glowie a ostatecznie wygladam "jak przez okno…"
Pzdr
Ps Po takich przejsciach zaczalem sie zastanawiac czy to ja mam krzywa glowe czy to one tak krzywo strzyza…Dziewczyna powiedziala ze glowa jest prosta czyli wniosek jest jednoznaczny…musza miec krzywe nozyczki (!)
Czesc! ktos wspomnial o salonie fryzjerskim "Luiza" na Harehills, otoz musze powiedziec, ze jestem niezadowolona po wizycie tam. Wlosy sciete sa bardzo nierowno (co zauwazylo juz kilka osob) Jestem rozczarowana i na pewno wiecej z uslug tego salonu fr. nie skorzystam 👿
A ja polecam salon Shine. Bardzo kreatywna fryzjerka, sama mi zaproponowala jak obciac moje wlosy i jaki kolor nalozyc. Efekt jak najbardziej udany..
Takze po ostatniej wizycie u Pani K. lekko sie zdziwilem…nie polecam jej nowej pracowniczki, ktora machaniem rekami chciala cos wyczarowac na mojej glowie a ostatecznie wygladam "jak przez okno…"
)
Rozumiem ze mowisz o zakladzie fryzjerski M.Krall??
Ja czesto sie przyzwyczajam do fryzjerow (niechce mi sie za kazdym razem tlumaczyc co i jak)
Ostatnio pierwszy raz scinala mnie ta nowa dziewczyna (zazwyczaj robila to szefowa) i jestem bardzo zadowolony.
No wlasnie!! Czas by sie juz wybrac… dzieki za przypomnienie 😛
Tak na marginesie tematu, jesliby ktos nie wiedzial ile kosztuje fryzjerska inwencja tworcza, to odpowiadam: 10 funtow 😀