Strona główna Działy Hyde Park I co kto nalesnikuje jutro????

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    cheeky girl
    Participant

http://www.bbc.co.uk/religion/religions/christianity/holydays/lent_2.shtml

Ja tak, ale wzbogace troszke moje nalesniki, bo po angielsku to tylko z cukrem i cytryna 😉

A dlaczego u nas jest czwartek? 😀

ewelin
    Participant

Mówisz,że jutro dzień naleśnika 🙂 hmmm trzeba coś posmażyć 😉 bo tych angielskich gotowych to nie lubię za bardzo…

Malgon
    Participant
    ”cheeky wrote:

http://www.bbc.co.uk/religion/religions/christianity/holydays/lent_2.shtml

Ja tak, ale wzbogace troszke moje nalesniki, bo po angielsku to tylko z cukrem i cytryna 😉

A dlaczego u nas jest czwartek? 😀

🙂 w takim razie przyniose powidla sliwkowe 😀
    a bedziemy sie scigac??

czemu u nas czwartek? U nas jest i Tlusty Czwartek i Sledzik ! wiec mamy lepiej i swietowac ostatnie chwile Karnawalu przed nadejsciem Postu mozna dwa razy 😀 – raz na slodko, raz na alkoholowo-zagryzkowo 🙂

tonieja
    Członek

jezeli w kantynie mojej dziewuchy nie zaserwuja jej nalesnikow to zazyczyla sobie takowe na kolacje. Sam mam tez ochote wiec jest calkiem prawdopodobnym ze bedziemy nalesniczyc.

Mozna miec tlusty czwartek, pancake tuesday oraz sledzika 🙂
    a potem operacje zmniejszenia zoladka i odsysania tluszczu 😐

Sandgirl
    Członek

W czwartek razem jedlismy paczki to dzisiaj razem bedziemy jesc nalesniki… uwielbiam i paczki i nalesniki hihi
    nalesniki bedziemy jesc z kremem czekoladowym i bananami hihi 🙂

Malgon
    Participant

czemu nie za sledziem ?!

😆

Sandgirl
    Członek

bo nie lubie sledzi 😛 😀

SAMIRAHINI
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Sandgirl wrote:

W czwartek razem jedlismy paczki to dzisiaj razem bedziemy jesc nalesniki… uwielbiam i paczki i nalesniki hihi

blee disgusting! 😉 😆
    Mam nadzieje,ze zarowno krem jak i banan beda chociaz low fat! 😆

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

SAMIRAHINI wrote:

Sandgirl wrote:

blee disgusting! 😉 😆
    Mam nadzieje,ze zarowno krem jak i banan beda chociaz low fat! :lol:[/quote]

Ja uwielbiam z twarogiem, zoltkiem i cukrem waniliowym i takie beda!!!

Ale rowniez z brzoskwinia, gruszka i ananasem polane greckim jogurtem i sosem czekoladowym, albo miodem 😉

Sandgirl
    Członek

SAMIRAHINI wrote:

Sandgirl wrote:

blee disgusting! 😉 😆
    Mam nadzieje,ze zarowno krem jak i banan beda chociaz low fat! :lol:[/quote]

eee tam 😉 paczkow low fat nie bylo to nadzienia do nalesniczkow tez nie 😀
    zreszta, ja duzo nalesnikow jesc nie moge wiec pewnie na 2-3 sie skonczy 😀

SAMIRAHINI
    Członek

Najstraszniejsze sa nalesniory z rzeczonym twarozkiem-przypomina mi sie przedszkolna trauma.
    Mimo usilnych prob wielu mistrzow nalesnika,nie udalo sie wybudowac we mnie pozytywnej attitude to serowych paskudnikow.
    Najbardziej odstraszajacy jest w tym wszystkim posmak i zapach oleju!BRRR.
    Nawet zawijanie w papierowe reczniki nie jest w stanie uwolnic nalesnikow od tego.
    Paczki klasyfikuja sie jak dla mnie do tej samej kategorii-produktow zjadanych w desperacji wywolanej brakiem zaplecza zywieniowego.
    Ughh.Jedyne nalesniki jakie moge przelknac to crepe z warzywami lu bswiezymi owocami, pieczone na plycie bez tluszczu.

Mimo wszystko-enojoy luves 😆 😆

tonieja
    Członek

biedne dziecko 😉

trafily mi sie kilka razy nalesniki z nadzieniem twarogowo-staroolejowym, jednakze pomijajac te kilka incydentow ze szkolnej stolowki, musze powiedziec ze moje zycie bylo przeplatane jest nalesnikami i to w pozytywnym znaczeniu 😉 Moja przygoda z plaskimi przyjaciolmi siega dawien dawna, kiedy to czekolada byla tylko podobna do siebie ale nie byla soba. Nalesniki byly wtedy jednym z moich ulubionych obiado-deserow. Dlatego tez, by uczcic dzien moich niejednokrotnych pocieszycieli wlasnie zmiksowalem ciasto 😀

niech zyja!!

Sandgirl
    Członek

Ja uwielbiam nalesniczki z serem – i na slodko i na slono.. i swieze i odsmazane.. 😀
    Fakt, ze jadlam je tylko przyrzadzane przez moja mame, a moja mama robi przepyszne nalesniki 🙂
    paczki tez uwielbiam i tez mi sie kojarza z moja mama… ogolnie jak bylam mala to wiele razy robilysmy nalesniki razem i mi sie kojarza z dziecinstwem i w ogole mi sie kojarza pozytywnie…

jedyna szkolna trauma jedzeniowa jaka mam to gotowane mleko…. bleee ;(

ewelin
    Participant

a moja szkolna trauma to omlet… nie lubie ich bleee. Nalesnikow wczoraj nie jadlam… ale najbardziej je lubie z dzemem truskawkowym 😉 a paczki z nadzieniem rozanym, oczywiscie polskie 🙂

Malgon
    Participant

Mysmy nalesnikowali, tzn. ja sie goscilam 😀
    Jeszcze raz dzieki cheeky 🙂
    Byly pyszne – z serem, z owocami, z powidlami … Mmmmmm

A odnosnie traumy z czasow dziecinstwa – to najstraszniejsze dla mnie byly zawsze watrobki i flaki , ughhhhh.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.