Strona główna Działy Hyde Park Kaśka jest świetna…!!!!!!!

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    bolek
    Participant

posłuchajcie tego :
    http://teledyski.onet.pl/10174,2876002,teledyski.html
    i posłuchajcie do konca…

cheeky girl
    Participant

No niezle 😀

mkropka
    Członek

Polecam cały koncert. Niesamowite aranzacje, cudownie dodane rozmaite:) brzmienia, z dodatkiem skromnosci Kaski.
    Jesli ktos chce pozyczyc-sluze:)

cyklop
    Participant

moze jakis fan klub zalozyc? 😀

7sisters
    Participant

Simon Cowell powiedzialby:

Kobieto, ty spiewasz jeszcze gorzej niz wygladasz! 😉

Malgon
    Participant

w tym rzecz ..
    nie zjedzcie mnie, ale Kasia glosu nie ma …
    ma sposob na siebie i muzyke, ale talentem wokalnym nie jest 🙁

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

w tym rzecz ..

To sie z pania A. jutro mozesz posprzeczac bo ona twierdzi ze Kaska to najlepsza wokalistka w Polsce 😉

tylko mi sie nalesnikami nie pobijcie 😆

mkropka
    Członek

Myślę, że aparycja Nosowskiej była zamierzona 🙂 jak również pana ze spinkami do koszuli (świetny Marcin Macuk). Nie jestem fanką Hey ale za nowe aranże trzeba ich docenic 😀

derailed
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Malgon wrote:

w tym rzecz ..

Swieta racja Malgon….
    Spiewanie do kotleta nie mozna nazwac muzyka…. 😆

Dzieju
    Participant

derailed wrote:

Malgon wrote:

w tym rzecz ..

Swieta racja Malgon….
    Spiewanie do kotleta nie mozna nazwac muzyka…. :lol:[/quote]
    Malgon zgodze sie z Toba glosu to ona nie ma (a raczej juz nie ma) co nie oznacza ze nie jest swietna, jak to sama napisalas ze ma sposob na siebie i muzyke,
    Jest pewnego rodzaju symbolem polskiego Rocka pocz lat 90-tych

Derailed przypomij mi kiedy Kasia spiewala do kotleta bo nie pamietam??!!

Podejrzewam ze wiekszosc tych ktora miala wiecej niz 10 lat na pocz lat 90 -tych do dzisiaj pamieta slowa piosenek z plyty Fire i dla nas pozostanie symbolem pewnych lat….

Minek
    Członek

No tak…. jak dla mnie lekko nieudane połączenie Edith Piaf z kapelą country… Może się nie znam, może Nosowska już nie ta… Jedynie strona muzyczna ratuje całość- brawa dla muzyków za aranżację, która zaskoczyła nawet samą panią Kasię… 🙄

cyklop
    Participant

niestety w naszym kraju dobrzy wokalisci i muzycy musza spiewac do kotleta bo to daje kse na zycie i na tworzenie muzyki dla reszty spoleczenstwa ktorej nie stac na bywanie w kotleciarniach przykro mi ale takie sa czasami realia,pozdro 😀

7sisters
    Participant

Paradoksalnie, wcale nie trzeba byc doskonalym wokalista zeby stac sie muzyczna osobowoscia. Skrajnym tego przykladem jest moj ulubiony Kazik Staszewski ktory glosu nie ma za grosz. I odwrotnie: wspanialy glos wcale nie musi oznaczac charyzmy, wyczucia i dobrych tekstow…

cyklop
    Participant

zgadza sie tez rapowalem choc glosu nie mialem ,tylko malutki tekscik i juz z ciebie the bescik 😀

Baggins
    Participant

jestem ciekaw jakbys wyrapowal ”piosenke mlosych wioslarzy” :/?
    bzdury gadacie i tyle. chce wam sie hose kury to se iddzie do opery albo innego kurnika.

Wyświetlanych postów: 15 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.