Strona główna Działy Śmietnik Dzial funny

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    rafa3l
    Członek

Witam,

Co myslicie o dziale funny na stronie tv ?
    Mozna by tam umiescic mnostwo smiesznych (i nie tylko) filmikow.
    Na obecna chwile jestesmy w stanie umieszczac filmy z serwisow youtube oraz metacafe (bedzie wiecej).

Pozdrawiam

D.P.
    Participant

A po co robi coś co zostało już zrobione?Wystarczy wejśc na te serwisy i oglądac 🙂
    Może lepiej umieszczac tam coś oryginalnego?
    Pozdrawiam

dafunkonline
    Participant

nie pakuj się w to
    tylko sobie zaśmiecisz portalik tv…
    ja uważam, że lepsze byłoby w dziale funny umieszczanie filmów śmiesznych filmów robionych przez reodaków mieszkających na wyspie.. może jakieś ironiczne scenki, sarkastyczne pseudo analogie… no nie wiem.. jest sporo tematów do wyśmiania
    .. a może komuś uda się wybić i stworzyć grupę kabaretową na uchodztwie.. hę ?
    you tube już jest więc po co tracić czas na umieszczaniew linków.. nie rób z własnej tv zlepku różnych serwisów video, bo zrobi się nudno…

B.i.z.o.n
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dafunkonline wrote:

nie pakuj się w to
    tylko sobie zaśmiecisz portalik tv…
    ja uważam, że lepsze byłoby w dziale funny umieszczanie filmów śmiesznych filmów robionych przez reodaków mieszkających na wyspie.. może jakieś ironiczne scenki, sarkastyczne pseudo analogie… no nie wiem.. jest sporo tematów do wyśmiania
    .. a może komuś uda się wybić i stworzyć grupę kabaretową na uchodztwie.. hę ?
    you tube już jest więc po co tracić czas na umieszczaniew linków.. nie rób z własnej tv zlepku różnych serwisów video, bo zrobi się nudno…

Wpełni się zgadzam.

rafa3l
    Członek

Dzieki za uwagi, raczej tu nam chodzilo o zbior perelek (co z tego ze wchodzisz na youtube skoro tam sa miliony filmow) w jednym miejscu.

To byl tylko pomysl aby zachecic ludzi do wchodzenia czesciej na portal tv. Dafunk: to by nie byly linki tylko kody embed (kazdy film badz co badz u nas aczkolwiek przechowywany na serwerze youtube itp.).

Jesli sa chetni na wysylanie swoich filmow (zrodlo obojetne, moze byc nawet 3gp z telefonu komorkowego) to z checia dodamy film.

Pozdrawiam

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.