Strona główna Działy Hyde Park Jak często bawicie się na mieście?

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    filipek
    Participant

Bizon zmine tego avatara,po co robic komus przykrosc.
    Ja sie bawie jak mi wyskoczy piatek lub sobota wolna.

B.i.z.o.n
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    filipek wrote:

Bizon zmine tego avatara,po co robic komus przykro osc.

Hm na awatarze jest mój pysk i to że jest on dla ciebie przykry to nie jest powód bym go zmienił.

cheeky girl
    Participant

A dlaczego nie ma opcji kilka razy w tygodniu? 😆 😆

filipek
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193

B.i.z.o.n wrote:

filipek wrote:

Bizon zmine tego avatara,po co robic komus przykro osc.

Hm na awatarze jest mój pysk i to że jest on dla ciebie przykry to nie jest powód bym go zmienił.[/quote]

A to przepraszam,gdzies wyczytalem ze to zmodyfikowana twarz dziecka jednego z uzytkownikow.Wracam honor.

Dzieju
    Participant
    ”cheeky wrote:

Cheeky nie wiedzialem zes taka rozrywkowa 🙂

Z drugiej strony co masz na mysli bawic sie??
    czy wyjscie do Pubu rowniez sie wlicza??

ela1981
    Participant

poniewaz pojecie BAWICIE nie zostalo sprecyzowane to………oj bardzo czesto (najczesciej :zakupy 😀 , lodowisko, niekoniecznie knajpy)

cyklop
    Participant

nie mam okreslonego terminu zabaw na miescie ,najlepsze sa zabawy nie umawiane wynikajace z sytuacjii ,co do bizona to mysle,ze bardzo wlasciwie wyraza panujace na forum tematy,przynajmniej jest chlop z jajem ,pozdrawiam i tak trzymac ,wiecej smiechu sie nam przyda 😀

SAMIRAHINI
    Członek

A ja alternatywnie bawie sie [b:08662d4e3d]w miescie[/b:08662d4e3d] lub bawie w miescie 😆 😆

cyklop
    Participant

no prosze nie ktorzy nawet nie wiedza co to znaczy bawic sie???????? 🙄 😉

cheeky girl
    Participant

Dzieju wrote:

”cheeky wrote:

Cheeky nie wiedzialem zes taka rozrywkowa 🙂

Z drugiej strony co masz na mysli bawic sie??
    czy wyjscie do Pubu rowniez sie wlicza??[/quote]

A to mnie jeszcze dobrze nie znasz 😉

A tak na powaznie to ja w sumie w miescie nie czesto sie bawie chyba, ze jak szukam nowego ciuszka 😉 W mojej dzielnicy jest sporo fajnych kafejek, pubow i restauracji wiec nie ciagnie mnie do centrum. A rownie dobrze mozna sie tez bawic u siebie w domu, u znajomych, itp…

Wyświetlanych postów: 10 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.