Strona główna Działy Hyde Park Co warto zobaczyc w Yorku

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    B.i.z.o.n
    Participant

Byłem juz tam raz widzialem katedre i muzeum kolejnictwa co jeszcze polecacie. Za jakiś czas starzy do mnie wpadają i planuje ich tam zabrac i jak najwiecej pokazac takze z gory dzieki za pomoc.

ela1981
    Participant

w Yorku jest mnostwo tego, zabraklo by dnia, wiec nie bede wymieniac zamkow/muz. jak bedziesz to wez sobie darmowe ulotki co gdzie jest i wybierz, lub z mapy na parkingu glownym, ja ze swojej strony polecam wioske Vikingow, przeplyncie sie jakims ustrojstwem, fajny jest tez myln przy muz, kolejnictwa

v-tec
    Członek

Polecam także spacer po murach miejskich, a poza tym to co już wspomniano: minster, muzeum kolei, york eye, jorvik, przejażdżka statkiem, a gdy zgłodniejecie polecam jumbo buffet na George Hudson Street

100%polak
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    v-tec wrote:

Polecam także spacer po murach miejskich

Dla zwolenników takich spacerów polecam obejście drugiego, mniej znanego muru -znajduje się 300 metrów na płd-wsch od Netto-wewnątrz muru znajdują się tylko cygańskie domki i caravany 8)

cyklop
    Participant

w jumbo maja hinszczyzne niezla bo miesko z brazyli i chin 😀

v-tec
    Członek

[quote:44b20f5914] polecam obejście drugiego, mniej znanego muru -znajduje się 300 metrów na płd-wsch od Netto-wewnątrz muru znajdują się tylko cygańskie domki i caravany 8)[/quote]
    Coś dla faty 😉

cyklop
    Participant

a co chinszczyzna przez samo h ci nie pasuje ,nastepny filolog i dokladnis??? 😀

Wyświetlanych postów: 7 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.