Strona główna Działy Prawo Kradziez,czy sprzedaz?

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    mufina
    Członek

Witam,mam problem,poniewaz skrradziono mi samochod ktory byl nie ubezpieczony.Co powinienem w tej sytuacji zrobic; zglosic kradziez,czy tez zrobic fikcyjna sprzedaz i zglosic ze sprzedalem auto.Pytanie drugie,gdzie sie zglasza sprzedaz auta i w jaki sposob?

jarolew
    Participant

trzeba bylo ubezpieczyc…

slanting_eye
    Członek

CO !!!???? K….!!

ela1981
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    mufina wrote:

Pytanie drugie,gdzie sie zglasza sprzedaz auta i w jaki sposob?

mam nadzieje, ze nikt ci nie odpisze na to pytanie!!!!!!!!!!!!!

cyklop
    Participant

NO NIEZLE ,ALE NIE SADZE BY KTOS NA TYM FORUM UDZIELIL CI RAD JAK PRZEKRECIC PANSTWO ,PO PROSTU POMYLKA ,POWODXZENIA I NASTEPNYM RAZEM UBEZPIECZ AUTO 😀

ROYSAT-X
    Członek

no wiesz jesli ktos ci ukradl auto to ogolnie polecam zglosic to na policje:
    bo moze zostac uzyte w napadzie itp
    bo jak je znajda to je oddadza

tak naprwde jak nie masz ubezpieczania w tym kraju tpo nie wazne jesli masz kase na pokrycie przypadkowe wypadku to spoko.jak ktos cie puknie a ty nie masz ubezpieczenia to tez dostasniesz kaske tyle ze zalatwiasz to przez prawnikow. ale jak masz ten samochoww w tylku to zadzwon do nich i powiedz ze komus go dales i nie wiesz gdzie on jest i sprawa zalatwiona.

powodzenia

ROYSAT-X
    Członek

sprzedaz auto zdwonisz do DVLA, powinienes miec numer na dokumentach albo latwo znajdziesz na interku

Pabloo
    Członek

dla mnie to oczywiste – zglosic kradziez na policje i jesli zapytaja czy auto ma tax i ubezpieczenie – mowic prawde.

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.