Strona główna Działy Hyde Park National Insurance Numbercard

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    jackyl
    Participant
    Indra
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    jackyl wrote:

wystarczy poszukac.. 🙂

Wyprzedziles mnie z postem o kilka sekund doslownie 🙂

v-tec
    Członek

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Justii wrote:

job center bylam tam ale tam podaja Ci nr telefonu

Sama sobie odpowiedziałaś.

Insurance number zostanie ci wydany jeżeli
    podejmiesz pracę
    albo
    złożysz zasadny wniosek o jakieś pieniądze od państwa.

Co do rzekomej niemożności dodzwonienia czy załatwienia to powiem tyle że my wszyscy jak tu jesteśmy jakoś dodzwoniliśmy się i załatwiliśmy 🙂

Sandgirl
    Członek

NIN mozna tez otrzymac jesli przedstawi sie dowod, iz poszukuje sie pracy – np list skads gdzie staralas sie o prace ale ci odmowili 🙂
    Ja tak zrobilam i nie bylo zadnego problemu 😉

Indra
    Participant

v-tec wrote:

Co do rzekomej niemożności dodzwonienia czy załatwienia to powiem tyle że my wszyscy jak tu jesteśmy jakoś dodzwoniliśmy się i załatwiliśmy 🙂

Ja nie mialam z dodzwonieniem sie zadnych problemow, ani nigdy od nikogo nie slyszalam, zeby takowe byly.
    Justii, sprobuj jeszcze raz 🙂

Wyświetlanych postów: 5 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.