Strona główna Działy Hyde Park a co mnie denerwuje w tej wyspie?

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    towelie
    Członek

denerwuje mnie "TU" ze moge sobie porownac pewne rzeczy i wystepuje przeciwko tzw tradycji. denerwuje mnie róznorodnosc 😀 bo tego nie ma "Tam".denerwuje mnie tolerancja i uprzejmii policjanci, denerwuje mnie latwizna i benefity i dobre drogi …….
    a co mnie niedenerwuje "TU"?
    Niesmiertelny Monty Pyton 😀

Anonim
    Gość

A mnie denerwuje to, że to w końcu jest wyspa i pada, i wieje… A w ogóle to ona pewnie kiedyś zatonie. To też mnie denerwuje, bo nie umiem pływać. I jeszcze to mnie denerwuje, że w tutejszej "służbie zdrowia" zarówno prywatnej, jak i państwowej nie wolno brać urlopu w okresie Bożego Narodzenia. Nie wolno czasu spędzać z rodziną, a to łamanie praw człowieka. O! Święci Anglicy łamią prawo człowieka do życia w rodzinie, to też mnie denerwuje! 😈

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    dora750 wrote:

A mnie denerwuje to, że to w końcu jest wyspa i pada, i wieje… A w ogóle to ona pewnie kiedyś zatonie. To też mnie denerwuje, bo nie umiem pływać. I jeszcze to mnie denerwuje, że w tutejszej "służbie zdrowia" zarówno prywatnej, jak i państwowej nie wolno brać urlopu w okresie Bożego Narodzenia. Nie wolno czasu spędzać z rodziną, a to łamanie praw człowieka. O! Święci Anglicy łamią prawo człowieka do życia w rodzinie, to też mnie denerwuje! 😈

Oj u nas tez nie zle teraz wieje!!! 😆 😆 😆

Dora chyba mialo byc o tym co nas nie denerwuje, tak na marginesie 😉

Anonim
    Gość

i po co sie tak denerwowac?? 🙂 ale ponoc czeste mycie tez skraca zycie 😆

Anonim
    Gość
    ”cheeky wrote:

Dora chyba mialo byc o tym co nas nie denerwuje, tak na marginesie 😉

A skąd. W temacie jest co nas DENERWUJE 😉

Mogę jeszcze napisać co mnie nie denerwuje. Tylko muszę się nad tym zastanowić, bo nic mi teraz nie przychodzi do głowy 😉

100%polak
    Participant

A mnie że nie będę mógł postawić sobie tu grobowca albo wielkiego nagrobka jak na Powązkach, bo wg. "health and safety" wysokość współczesnego nagrobka nie może być większa niż około 2 stopy ❗
    chamstwo i tyle… 8)

cyklop
    Participant

musowo trzeba sie pochowac na powazkach ,jesli wystarczajaco duzo odlozysz za zycia ,ty wiesz ile teraz miejscowka na powazkach kosztuje?niezle mieszkanie mozna by kupic ,lepiej juz do krematorium po drodze na morley 😀

back2berlin
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    100%polak wrote:

A mnie że nie będę mógł postawić sobie tu grobowca albo wielkiego nagrobka jak na Powązkach, bo wg. "health and safety" wysokość współczesnego nagrobka nie może być większa niż około 2 stopy ❗
    chamstwo i tyle… 8)

widzialem juz kiedys stare cmentarze tam grobowce sa bardzo wysokie i postawne, no ale to bylo dawno i teraz juz jest inna bajka:D

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.