Strona główna Działy Hyde Park co myslicie o innych narodowosciach w angli

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    Grzechu20
    Participant

Czesc wszystkim piszcie co myslicie o innych narodowosciach w angli jacy sa w obec was co o nich myslicie ,czy warto sie z nnimi zadawc jestem ciekaw waszych opinni

slanting_eye
    Członek

ja generalnie to najbardziej lubie ludzi z rpa( afrikans )
    twardy narod nie mieli latwo, moga duzo wypic lubia dobrze zjesc no i jedna zdecydowala sie mnie poslubic. 😀 😀 😀

Bartolomeo
    Participant

Ja pracowalem troche z Chinczykami. Ci starsi byli spoko ,ale gowniarze juz probowali mna zadzic, to pewnie wplyw wzrostu gospodarczego w Chinach. Natomiast Pakistanczycy,modlili sie po katach. Tak, zeby mng. nie widzial.Jeden radykal wyciágnál recznik i zaczál praktykowac swoje modly podczas lekcji ang. Teraz pracuje z Murzynem. Wyglada Jak z zurnala mody hip hop i slucha rapu ma takze tzw bryke.Uwaga mowi czasem Yo!

Niccolas
    Członek

Accept Differences
    See each person as an individual and not as part of a group. All humans fro m
    all countries and cultures are equal without regard to race, color, creed or gend
    e r. Believe with confidence and trust that the vast majority of people whom you
    meet, befriend or do business with are more similar than diff e rent from you.
    People are inherently good. Most people act in good faith. They mean you no
    h a rm and would assist you in time of need. Don’t waste your time thinking otherwise.
    Do not become a party to rumor or gossip.
    Reject stereotypes and the divisive and demeaning policies that group people
    into categories. Be the first to build bridges of tolerance and understanding.

back2berlin
    Participant

najlepsi sa szkoci:D jesli chcesz sie nasluchaj ajjjjj to tylko z nimi chwile poprzebywaj i bedziesz miec dosyc;p Ale z drugiej strony sa naprawde dobrze do nas nastawieni, choc niestety w Glasgow slyszy sie coraz czesciej negatywne wypowiedzi,ale bywa. Jesli chodzi o pakistanczykow to non comment nie chce byc posadzony ze niby jestem nastawiony agresywnie co do nich czy inne tego typu historie, z chinczykami nie mialem narazie styku, za to kiedys miesiac mialem w pracy japonczyka i przyznam ze ukladalo sie dobrze, choc humor to oni maja calkowicie inny od nas:D najlepsi sa slowianie- Czesi i Slowacy, ale oczywiscie plec damska:D

cheeky girl
    Participant

Warning: get_class() expects parameter 1 to be object, null given in /home/kwiatkow/domains/leeds-manchester.pl/public_html/wp-content/plugins/bbpress-bbcode/class_bbpress2-bbcode.php on line 193
    Grzechu20 wrote:

Czesc wszystkim piszcie co myslicie o innych narodowosciach w angli jacy sa w obec was co o nich myslicie ,czy warto sie z nnimi zadawc jestem ciekaw waszych opinni

Z Chinka mieszkalam, i trzebabylo sie przyzwyczaic i zrozumiec inna kulture i zachowanie 😉 Ogolnie bardzo ulozeni ludzie, kulturalni, zawsze ci przytakna, tak z grzecznosci 😉

Uwielbiam ludzi z Poludniowej Ameryki i z Hiszpani, sa bardzo przyjazni, otwarci, zapraszaja na imprezy, pomagaja itp., sa spontaniczni.

A co do sniadych i ciemnych Panow to oprocz paru, ktorzy mnie sledzili na ulicy, czy zagadywali w autobusie to sa ok 😉

tak w ogole to ja ich wszystkich lubie!!! 😆
    Zreszta nie bez powodu udzielam sie w Friends International 😀 😀 😀

ela1981
    Participant

hmmm u mnie w pracy sprzataja Aftrykanczycy sa spoko, normalnie luzik, jeszcze chyba nie rozmawialam z nimi powaznie i bez chichow

jest tez Pakinstanczyk na ochronie, kontakt nam slaby~sluzbowy, lubie go, nic mi nie zrobil zlego

jest tez Szkot, bardzo ulozony, profesionalny w swojej spracy, bardzo przywiazany do tradycji, zawsze wie co i dlaczego, skad sie cos wywodzi, zrownowazony

no i jestem ja Polka, chyba uwazana za bezproblmowa, wiecznie usmiechnieta

poza tym Anglicy, jedni ok inni mniej, generalnie uwazam ich za nieszczerych

to jakim sie jest zalezy od czlowieka a nie od jego narodowosci, od narodowosci bardziej zalezy kultura, zwyczaje, inne kulinaria, to, ze kots tam sie modli po katach to tylko podziwiac, ze w dzisiejszych czasach ma na to odwage, checi itp

asia_244
    Participant

ja mam ten komfort,ze pracuje w bardzo zroznicowanej narodowosciowo spolecznosci,co za tym idzie moge powiedziec dobre lub zle slowo o wielu z nich. tak wiec:
    -chinczycy-pracowici,kulturalni, nie koniecznie rozgarnieci,
    -wlosi
    *starsi-mili, towarzyscy, kulturalni,
    *mlodsi-porywczy, krzykliwi, uparci,
    -malezyjczycy-pracowici, uprzejmi, lagodni,
    -niemcy i austryjacy- uprzejmi(choc nieco oziebli), ambitni, uczciwi, prostolinijni
    -hindusi-uprzejmi,uczynni,nbiektorzy nieco leniwi,
    -afrykanczycy-szczerzy,uprzejmi,z poczuciem humoru
    ALE TO WSZYSTKO PEWNIE I TAK STEREOTYPY

Wyświetlanych postów: 8 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.