Strona główna Działy Zdrowie ostry dyżur!

Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • Autor
    Wpisy
    makax
    Participant

czy ktoś wie do którego szpitala w leeds moge udac sie w weekend (i zostane przyjeta!) w przypadku gdy mam problem ze stopa i chciałabym by zrobili prześwietlenie…?? u GP bylam ponad tydzien temu,przepisal jakies pastylki i kazal zglosic sie za tydzien jesli nie przejdzie.. nie przeszlo,ale ze pracuje od 9-18, to kolejna wizyta u GP odpada… stad pomysł by udać sie do szpitala,na jakis dyzur,czy walk in centre… tylko nie wiem do ktorego,bo za krotko jestem w Leeds…

7sisters
    Participant

Jezeli to nie sprawa zagrozenia zdrowia i zycia (a w przypadku bolacej stopy raczej nie jest) to w szpitalu po prostu powiedza Ci zebys zglosila sie do GP.

Walking surgery to kompletna strata czasu bo nie ma tam w ogole lekarza tylko felczerzy. Co najwyzej podadza Ci lekkie srodki przeciwbolowe, kaza pic duzo wody i zglosic sie do GP.

Nie ma sily, musisz zwolnic sie z pracy i isc do lekarza.

cheeky girl
    Participant

mozesz tez sprobowac NHS Direct: http://www.nhsdirect.nhs.uk/articles/article.aspx?articleId=2046

dzwonisz i mowisz w czym problem.
    Ale i tak najlepiej spotkac sie z GP osobiscie. 🙂

v-tec
    Członek

Owszem możesz udać się na A&E do szpitala i niewykluczone że dostaniesz tam lepszą pomoc niż u gp. A&E jest w każdym większym szpitalu a jak nie ma to powiedzą ci gdzie jest.

ela1981
    Participant

zadzwon do GP w czasie kiedy jest zamkniety i linia automatycznie przekieruje cie tam gdzie ci moga udzielic pomocy, jestes z leeds wiec duza szansa, ze bedziesz podlegac pod Lexicon House (zastepuje twojego GP, otwarty w weekendy, swieta, wieczorami, do budynku wpuszczaja tylko jesli nasz umowiona wizyte), a jak nie LH to inna zalezna od dzielnicy.

Indra
    Participant
Wyświetlanych postów: 6 (wszystkich: 1)
  • <a href="/login/">Zaloguj się</a> aby odpowiedzieć. Nie masz jeszcze konta? <a href="/login/?action=register">Zarejestruj się</a>.